Можеше и по-спокойно да е на изборите, ако не беше

...
Можеше и по-спокойно да е на изборите, ако не беше
Коментари Харесай

Борисов: Радев избра тази дата, да отвърнем на лошото с добро

Можеше и по-спокойно да е на изборите, в случай че не беше инатът на президента. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при гласуването си за парламентарните избори в столично учебно заведение Банкя. Това са най-скъпите избори, близо 50 млн. лева се дадоха за машинното гласоподаване, близо 9 600 машини са взети и разнесени, регистрира министър председателят.

Над 150 млн. лева ще излязат изборите и в случай че някой желае на няколко месеца да си даваме по 150 млн. лева, вместо да отидат за хората - това е негово право, уточни Борисов. По думите му, министър председателят гласоподава за това, което народът желае да бъде направено. Слизаме от третата вълна, минахме половин милион имунизирани, разяснява министър председателят Бойко Борисов и благодари на всички, които се занимавали с изборите. На седмична база за миналата седмица има 801 нови случая по-малко при 3100 теста повече на седмична база.

Борисов пожела триумф на всички партии на днешните парламентарни избори и настоя те да бъдат почтени и честни. Не може да има няколко %, а да искаш да водиш от името на народа и противоположното. Надявам се мобилизацията на партията в ГЕРБ и в Съюза на демократичните сили (СДС) да е сполучлив, безапелационен беше министър председателят. Бойко Борисов честити на католиците Католическият Великден.

" Да, Радев избра тази дата и дано да отвърнем през днешния ден на неприятното с положително и да бъдем положителни ", приключи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР