Можеше да е по-добра обстановката, в която работим, но дори

...
Можеше да е по-добра обстановката, в която работим, но дори
Коментари Харесай

Никола Минчев: Има проект за решение Зеленски да бъде изслушан от българския парламент

Можеше да е по-добра ситуацията, в която работим, само че даже в тази тежка конюнктура с война държавното управление се оправя добре. Стремежът е да се усили темпото на смяна. Така разказа пред Българска национална телевизия първите 100 дни на ръководство ръководителят на Народното събрание Никола Минчев.

" Няма по какъв начин рецесиите да не лишават фокуса на ръководството във връзка с смяната. Друго си е да се води война до нас, тя въздейства на цените и това не е проблем единствено в България, а на целия свят ", разяснява Минчев.

На този стадий не мисля, че има предпоставки за избори. Нашата коалиция е разнолика, само че това не пречи всеки да може да отстоява своята позиция, без това да вреди на общата позиция на България. Нашата позиция е мощна, съобщи Минчев във връзка с работата в обединението и удостовери, че работата върви.

Председателят на Народното събрание разгласи, че има план за решение Зеленски да бъде изслушан от българския парламент.

Смятам, че до самият край България няма да изпрати военна помощ на Украйна, ще остане единствено с филантропична, сподели Минчев.

Не виждам проблем в дейностите на Министерство на вътрешните работи с ареста на Борисов. Не мисля, че в самата акция има нещо притеснително. Действията на органите на Министерство на вътрешните работи бяха издържани. Топката към този момент е в прокуратурата, сподели Минчев по тематиката с ареста на Борисов.

Изводът от случилото се е: В България към този момент никой не може да се усеща над закона. Това, че заемаш или си заемал избрана позиция не те прави по-различен от всеки български жител, заключи шефът на Народното събрание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР