Можеш ли да оцелееш отново през 2020-а? Нова онлайн игра

...
Можеш ли да оцелееш отново през 2020-а? Нова онлайн игра
Коментари Харесай

„Оцелей през 2020“ – онлайн игра ни връща в най-ужасната година

Можеш ли да оцелееш още веднъж през 2020-а? Нова онлайн игра ни връща назад в най-ужасната година.

„ 2020 Игра “ е онлайн основана и може да се играе от всеки през уеб браузър. Отнема към 10 минути, с цел да преминете през всички провокации на 2020 година

Снимка: Screenshot 2020 Game

Всичко стартира с пожарите в Австралия, където би трябвало да избягвате пламъците и да спасите една доста симпатична коала. Следва, несъмнено, появяването на ковид – от вас се желае да напазарувате тоалетна хартия и хранителни запаси, с които да оцелеете през първия локдаун.

Снимка: Screenshot 2020 Game

Минава време, най-сетне излизате от вкъщи си и карантината, само че тогава се сблъсквате с работата от у дома и безкрайните диалози и работни срещи по „ Зуум “. Междувременно коронавирусът продължава да дебне.

Става време за избори – надбягвате се с Джо Байдън и Доналд Тръмп… и Байдън печели, несъмнено. Но няма време за разпределяне – идват наводненията, които също би трябвало да преживеете през 2020-а.

Снимка: Screenshot 2020 Game

През есента настава втората вълна от ковид, само че играчът към този момент има оръжие – ваксина, с която отстрелва дребните коронавирусчета, които препречват пътя му.

Всичко завършва щастливо на Нова година с фойерверки… най-малко по този начин наподобява.

Снимка: Screenshot 2020 Game

„ 2020 Игра “ е дело на Макс Гаркави, който я основава безусловно самичък в продължение на шест месеца. Всяко настрана равнище е част от събитията през миналата пандемична година.

Графиката припомня една от най-любимите игри на геймърите от остарялата школа – „ Супер Марио “.

и да разберете дали ще оцелеете още веднъж през 2020 година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР