Можем преспокойно да публикуваме тези снимки без коментар и да

...
Можем преспокойно да публикуваме тези снимки без коментар и да
Коментари Харесай

Защо Брад Пит работи като хамалин

Можем несмущаемо да публикуваме тези фотоси без коментар и да ги оставим да приказват сами за себе си. Или пък да се впуснем в дълго пояснение за какво сме и постоянно ще бъдем почитатели на Брад Пит. Избираме нещо по средата.

Кадрите са предходната седмица и са направени инцидентно от фотограф, озовал се в южната част на Лос Анджелис. По това време Брад Пит взе участие в работата по стоварването и разпределянето на хранителни артикули за фамилии с невисок приход в тази част на града.

56-годишният артист надали би желал да бъде център на вниманието в този миг, нито пък самичък е поискал да обявява обстоятелството, че се занимава с сходни действия. Затова пък ние припомняме част от благотворителните начинания, с които се занимава.

Той поддържа One Campaign в битката им с ХИВ/СПИН и бедността по света. През 2007 година дружно с Анджелина Джоли подаряват 1 милион $ за филантропичната рецесия в Дарфур. Година по-рано е основал Make It Right Foundation, която се занимава с създаване на устойчиви домове за потърпевшите от урагана Катрина.

Чрез Jolie-Pitt Foundation Пит, посредством която подкрепят работата на Global Action for Children и Доктори без граници по целия свят. Дейности, сходно на тази, в която го виждаме да се занимава на фотосите, не са документирани. Което единствено може да ни приказва, че Брад Пит не си прави реклама посредством благотворителността си, а в действителност има вяра в нещата, които прави.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР