Можем ли да спрем побеляването на косата? Въпрос, който всеки един

...
Можем ли да спрем побеляването на косата?
Въпрос, който всеки един
Коментари Харесай

Как да върнем обратно цвета на побелялата коса

Можем ли да спрем побеляването на косата?

Въпрос, който всеки един от нас си задава в избран стадий от живота. За да пораства косата в цвят, меланоцитите би трябвало да създават задоволително пигмент. Този процес вече е допустимо да бъде подтикван, с помощта на новаторска съставна част. Тя се назовава Darkenyl™ и връща цвета до 56% за до 4 месеца. Присъства в новаторския шампоан . Антиоксидантните свойства на Darkenyl™ разрешават понижаване на увреждането на космените фоликули от свободните радикали (-53%), а също по този начин оказва помощ за отбрана на съществуващите меланоцити, които са виновни за пигментацията (+ 189%). По този метод Darkenyl ™ ефективно противодейства на побеляването на косата и оказва помощ за израстването на пигментирана коса. Повече за новаторски български шампоан, .

Защо косата побелява?

Косата ни побелява, тъй като стопира производството на меланин, който й дава цвят. Той се създава от меланоцитите в основата на косъма. Паралелно с процеса на закъснение или прекъсване на производството на меланин,  се трансформира и структурата на косъма. Интересен факт е, че клетките на побеляващата коса се разделят по-бързо – изключително в сърцевината. Косъмът стартира да пораства по-бързо, само че сърцевината става по-малко плътна и в нея се образува празнота, цялостна с въздух. Светлината минава през тази празнота, разсейва се в разнообразни направления и косата стартира да наподобява бяла.

В изгода на хубостта и здравето

 дава извънредно прелестен бонус към възвръщането на естествения цвят. Той е сгъстяване и придаване на блясък на косата. Това се случва с помощта на естествените съставки, които имат бързи забележими резултати. Използването на шампоана е не единствено безвредно, само че и потребно. 100% натуралното масло от маково семе хидратира продължително и в дълбочина. Предпазва от раздробяване и разцвет. Маслото от бабасу предпазва от омазняване, пърхот и косопад. Патентованият колаген поддържа вярната конструкция на кожата и скалпа. Всичко за действието, .

Комфортен за приложимост, с потвърдено деяние, шампоанът REcolor SHAMPOO COLLAGENA Solution възстановява цвета на побелелите/посивели коси. Може незабавно да се поръча от .


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР