Можем ли да отслабнем бързо и трайно така както обещават

...
Можем ли да отслабнем бързо и трайно така както обещават
Коментари Харесай

Бързото и трайно отслабване с хапчета е измама, смятат диеотолози

Можем ли да отслабнем бързо и трайно по този начин както дават обещание многочислените разгласи в интернет за хапчета, сиропи и лепенки, съпроводени със фотоси " преди и след "? 
Диетолозите са единомислещи – това е машинация, за която хората дават много пари. Тайната на отслабването е спорт и вярно хранене, споделя диетологът Мартин Гегов:

" Това е един маркетинг, от който се възползват един куп компании, в който маркетинг има някакъв % истина, само че той е извънредно дребен. Например – добавка или лепенка, която дава обещание огромен резултат за намаляване – нещото, с което това оказва помощ, е мотивацията – т.е. ти прочиташ текста, мотивираш се и вероятно си го купуваш и правиш неточност. Няма по-хубаво нещо за качествено и здравословно намаляване от верните тренировки и вярното хранене. Има хранителни добавки, които са нормално на растителна основа, които са богати на кофеин. Тоест имаме една капсула и тя съдържа дестилат от кафе, чиито дози кофеин се равняват все едно си изпил 2 или 3 кафета едновременно. Реално видяно в случай че изпием 2-3 кафета, ще усетим безусловно същия резултат, в случай че не и по-добър. "

Какво още сподели репортерската инспекция на Румяна Василева чуйте от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР