Можем ли да изразходваме солидно количество калории, докато просто вършим

...
Можем ли да изразходваме солидно количество калории, докато просто вършим
Коментари Харесай

Горим 20 000 калории месечно с домакински задължения

Можем ли да изразходваме солидно количество калории, до момента в който просто вършим домакинските си отговорности като почистване и готвене? Съдейки по резултатите от ново изследване, отговорът е " Да " - с помощта на дейностите вкъщи хората могат да изгорят 20 000 калории месечно, написа в. " Дейли остарял ".

Много хора към момента се пробват да изпълнят новогодишната си цел да отслабнат, сложена в миг на увереност или просто тъй като са прекалили с яденето по коледните празници.

Проучването, направено във Англия от " Рен Кичънс ", демонстрира, че с помощта на домакинските отговорности човек може да изгори 20 000 калории месечно - колкото и в случай че направи 16 816 извършения бърпи.

Допитването е обхванало 1000 души, които е трябвало да посочат приблизително какъв брой време отделят на разнообразни домашен действия. Авторите на изследването по-късно са пресметнали броя на изразходваните калории, както и какъв брой бърпита са нужни за изгарянето им.

Резултатите от проучването демонстрират, че домакинското обвързване, осъществяването на което е обвързвано с консумиране на най-голямо количество калории, е чистенето на къщата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР