Можем да произвеждаме това, което ни е нужно, успокои премиерът

...
Можем да произвеждаме това, което ни е нужно, успокои премиерът
Коментари Харесай

Премиерът: Можем да произвеждаме това, което ни е нужно

Можем да произвеждаме това, което ни е нужно, успокои министър председателят Бойко Борисов, който ревизира производството на защитни маски в Габрово.

" Всички държави-членки на Европейски Съюз имат дълготрайни контракти с компании, само че в един миг доставките на защитни маски и дрехи стопираха. Само в границите на три дни имаме 40 хиляди метри плат ", заяви Борисов.

Той сподели, че се работи оптимално бързо да се отговори на потребностите на доктори, сестри, санитари, обществени служащи и други

" 5 млн. лв. сме обезпечили на ген. Мутафчийски за респираторни апарати, заяви Борисов. Действа се оптимално бързо. Продължаваме на цялостни обороти, 70 хиляди маски през вчерашния ден минаха на тест и към този момент са разнесени ", сподели той.

" Паралелно с това – тематика, която в България не съществува, само че в прилежащи страни е страховит камшик, у нас миграционният напън продължава да е нула. Оптимист съм, че натискът върху нашите братя ще намалее, само че българите може да спят умерено ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР