Можем да пренасочим износа на въглища, нефт и газ за

...
Можем да пренасочим износа на въглища, нефт и газ за
Коментари Харесай

Путин: Можем да пренасочим износа на въглища, нефт и газ за страни, които имат нужда от тях

Можем да пренасочим износа на въглища, петрол и газ за страни, които имат потребност от тях, съобщи президентът на Русия Владимир Путин, разяснявайки западните наказания и отражението, което дават върху съветската стопанска система. Но и върху стопанските системи на самите западни страни.

Желанието на някои западни страни да се откажат от естественото съдействие с Русия докара до същинска енергийна рецесия, а също и до растеж на инфлацията, декларирал Путин на заседание по развиването на Арктика, оповестяват съветски медии.

Според Путин Европейският съюз и Съединени американски щати от дълго време не са се сблъсквали с такива огромни последствия от техните лични политически решения. Руският водач акцентира, че при положение на отменяне на предходните контракти, Москва ще промени държанието си.

Мерките за влияние върху Русия към този момент се отразяват на елементарните американци и европейци, показва президентът. " Навсякъде порастват цените, инфлацията гони непредвидени висоти ", показва Путин.

За страните от така наречен златен милиард обаче това не е свойствено. " За тези страни инфлацията има безусловно невиждан темперамент ", счита Владимир Путин.

Превод и редакция Епицентър.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР