Можем да предположим, че вие ​​като всеки съвременнен човек не

...
Можем да предположим, че вие ​​като всеки съвременнен човек не
Коментари Харесай

Разберете съдбата си, като изберете своя ангел!

Можем да предположим, че вие ​​като всеки съвременнен човек не вярвате в приказките за ориста и още повече в резултатите от подозрителни психически проби, с които е цялостен съвсем целия интернет, по тази причина се пробвате да разчитате единствено на себе си и на мозъка си. Но би трябвало да признаете, че даже да сте толкоз умни и непоклатими, въпреки всичко ви се желае да деянията от време на време уязвимост и да прочетете какво ви е подготвила ориста.

Този тест не твърди, че всичко в него е истина, само че постоянно дава доста точни резултати.

Ръководейки се от интуицията си, без да се замисляте, изберете ангела, който ви харесва най-вече. Изненада! Не очаквахте ли? Резултатът от теста е подготвен!

№ 1

Хората за вас споделят: “По-тих от водата, по-нисък от тревата. ” Вие сте спокойни и на вашето философско отношение към живота може да бъде завидяно. И по какъв начин единствено успявате да поддържате естетика и успокоение измежду бързото придвижване на живота? Вие обичате да сте сами понякога. Партитата и купоните не са за вас! Вместо огромна и шумна компания, вие предпочитате стеснен кръг от другари и близки познати. Очаква ви спокоен и обмислен живот, тъй като където и да отидете и където и да сте, в случай че ви залее буря от житейски събития, вие поддържате баланс и всяка стъпка, която предприемате, е вярна.

Но помнете: имате единствено един живот. Може би си заслужава да добавите малко придвижване и пъстрота… В края на краищата, както знаете, застоялата вода се трансформира в тресавище.

№ 2

Вашият избор допуска, че умишлено или не, избирате персоналния напредък, било то в живота, в връзките или в кариерата. Но има известно заблуждение: с избора на стълбица, която води нагоре, вие сами избирате и не лекия път, който изисква обилни старания от ваша страна. Цената на триумфа от време на време е висока. Обичате да бъдете център на внимание, вие сте умерено амбициозни и даже малко честолюбиви. В същото време не очаквате дарове от ориста, само че сте сигурни, че с самообладание и работа всичко се подрежда. Често получавате наслаждение не от самия резултат, а от изминатото разстояние.

№ 3

Вие сте извънреден човек. Такъв избор се прави от авантюристи и хора, склонни да поемат опасности, от време на време даже неразумни. Но в случай че не охладите вашето пламъче, животът ще ви полее със студена вода и ще ви смъкна от небето на земята. Може би приказваме за скрити рискове, които ви чакат в бъдеще. Отворената врата, зад която всичко е в мрачевина, демонстрира, че пред вас има неустановеност.

Вижте още: Начинът, по който изстисквате пастата за зъби, разкрива личността ви

По този метод, поставяйки живота си в заплаха, вие даже не знаете дали този риск е оневинен. Въпреки огромния непотребен риск, живеете като че ли сте господ и сигурно наподобява, че вас ви пази персонален ангел-хранител.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР