Можем да направим обосновано предположение, че има подобни снимки (компрометиращи

...
Можем да направим обосновано предположение, че има подобни снимки (компрометиращи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Разочарованието от Калин Стоянов е голямо

Можем да създадем обосновано съмнение, че има сходни фотоси (компрометиращи вътрешния министър Калин Стоянов), тъй като доколкото беше казано от някогашния вътрешен министър Бойко Рашков, запознанството на Калин Стоянов с тези лица (обвинените в контрабанда), е по-дълго, а може би и по-дълбоко. Това сподели в седмичното обзорно предаване на Actualno.com „ Отговорите “ някогашният вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов, водач на партия „ Републиканци за България “.
„ Убеден съм, че при тези връзки и тези фамилиарничения сред тези лица, 100 % има някакви сходни фотоси. И тук към този момент се връщаме към по този начин наречената взаимозависимост на избрани хора, които са комфортни за избрана позиция и колкото повече един човек е злепоставен, или е подвластен, той е доста по-послушен и ще извършва това, което някой ще му начертава да прави “.
Попитан кой може да извади фотоси на Калин Стоянов, Бойко Рашков ли Цветанов съобщи: „ Бойко Рашков не. Виждаме, че сега фотосите излизат от тези способени органи, които са иззели всички тези материални доказателства. Както телефона, по този начин и боравенето с галерията и фотосите, които са в телефона. Те са разполагаем на проверяващите органи, било то вътрешна сигурност, било то прокуратурата. И това, което допускам, е че някои от фотосите няма да получат съответната гласност, с цел да може тези хора под една или друга форма да се държат в някаква взаимозависимост “.
На въпрос би трябвало ли вътрешният министър Калин Стоянов да си подаде оставка, при подозренията за честността на изборите Цветан Цветанов сподели, че: „ Можем да създадем извод от това, което се приказва в последните няколко седмици, както от някогашния министър председател Денков, по този начин и от представители на ПП-ДБ, които предложиха Калин Стоянов да бъде в кабинета Денков-Габриел. Но виждаме, че разочарованието е огромно. И тази гневна отбрана на ГЕРБ и Движение за права и свободи за оставането на Калин Стоянов, когато бяха споровете и беше осъществено полицейско принуждение на митинга пред БФС, сподели, че той в действителност не е избор на Главчев, а то е запазването на това статукво, което удовлетворява тези, които чакат на тези избори ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, Политическа партия и Демократична България да нямат 121 депутати. От това ще се нуждае една възможна сходна коалиция от трети участник “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР