Можем да направим много добра атомна централа. Имаме два български

...
Можем да направим много добра атомна централа. Имаме два български
Коментари Харесай

За Борисов АЕЦ Белене“ може да е красив проект

Можем да създадем доста добра атомна централа. Имаме два български реактора Не бива да се приказва за съветска централа. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред българо-американската комерсиална камара.

Това би било един хубав план, счита Борисов. Мишки-компании били заинтригувани от АЕЦ " Белене ". Ние като притежатели можем да си търсим сътрудниците, сподели той и добави, че мъчно се вземат геостратегически решения .
 Румен Радев настоя да се проучат вложителите за
Румен Радев настоя да се проучат вложителите за " Белене "

Бизнесът си прави добре сметката, когато кандидатства за нещо

Ние сме една от страните, които най-добре се възползва от проекта Юнкер .

Подла и гневна опозиция имало в страната за договорката за Ф-16, стана ясно от думите на премиера . Закупихме за нашите водачи най-хубавото, което се създава, акцентира министър председателят. Тези средства фактически можело да идат за пенсии и заплати, само че водачите ни заслужават най-хубавото. Обвиниха ни в лобизъм , оплака се Борисов. Геостратегическата ни ориентировка е била главното в договарянията.

Няма нищо, което да наподобява на лобизъм, съгласно министър-председателя. Беше поел, беше мъчно , сподели той. Сделката била необратима, по думите му. Борисов акцентира, че е мъчно да се строи интерконектора с Гърция.

Припомняме, на 10 юли 2019 година министрите от кабинета " Борисов-3 " утвърдиха покупката на 8 изтребителя Ф-16 , договорите отидоха в Народното събрание за ратификация. Сделката не бе утвърдена от Българска социалистическа партия, " Воля " и " Атака ".

На 15 юли държавното управление актуализира бюджета поради закупуването на изтребителите. В законопроекта се планува и нарастване на недостига по държавния бюджет с 1,829 милиарда лева до 2,228 милиарда лв..

На 23 юли президентът Румен Радев наложи несъгласие върху договорката за покупка на осем изтребителя Ф-16. Мотивите на президента бяха настояването стратегическите решения, свързани с защитата и националната сигурност да се взимат с необятен консенсус и поддръжка.

След това Радев посочи, че в договорката разноските по придобиване , реализирани в това число и с подражаване на нов дълг, слагат под въпрос опциите за краткотрайно обезпечаване на изчезналите качества на самолетите.

На 26 юли, в Народното събрание бе отхвърлено ветото на президента Румен Радев върху четирите закона за придобиване на изтребителя Ф-16 от Съединени американски щати.
 Христина Вучева: 2 милиарда лева за новите изтребители Ф-16, са
Христина Вучева: 2 милиарда лева за новите изтребители Ф-16, са " изгубени пари "

Икономическа неначетеност е увеличението на недостига за осемте

И " Балкански поток " се строи, удовлетворен е той. Никой не може да ни се сърди, че строим газови автомагистрали, сподели Борисов. Докато другите говореха, ние си направихме и тръбата с Турция, регистрира още той.

Вече можем да вършим действителна търговия с газ по всички правила и условия на Европейски Съюз . Министър-председателят регистрира, че американските еврейски организации ни популяризират, ще сме избавили българските евреи.
 Иван Костов: Без доста субекти газова борса е невъзможна
Иван Костов: Без доста субекти газова борса е невъзможна

Проблемът със Скопие - договорът ни не дава късмет за съглашение

България води политика на добросъседство, само че и дава вероятност , посочи Бойко Борисов. За тематиката Северна Македония той се съветвал при всяка опция с военния министър Красимир Каракачанов, тъй като е историк.

Той е за присъединението на Северна Македония и Албания в Европейски Съюз . Да не се заиграват с историята, поучава той югозападната ни съседка.

За Брекзит всички чакаме да се случи най-лошото , сподели министър председателят. С смут чакаме края на месеца, когато би трябвало да се вземе решение, акцентира той. " Дано се вразумят най-после ", сподели Борисов.

Иначе за срещата с бизнеса Борисов сподели: " Малко изглеждаше като партийно заседание на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация ". А за обичаните вложения разясни, че те са тези, които основават работни места.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР