Можем да кажем много неща за Мани от Игри на

...
Можем да кажем много неща за Мани от Игри на
Коментари Харесай

Това Мани ли е?! Звездата от "Игри на волята" конкурира Ангелите на Victoria's Secret

Можем да кажем доста неща за Мани от " Игри на волята ", само че не и че не знае какво желае от живота. Симпатичното миньонче го сподели и в шоуто - тя доста добре знаеше какво ще ѝ донесе всяка стъпка там, само че все пак пое риска и последствията си.

От изявленията ѝ в обществените мрежи оставаме с усещането, че Мани е поредна и в постигането на задачите в живота си. Както добър експерт в работата си, Мани е и страховит състезател, който съумя с вола и дисциплинираност да стане Мис Бикини.

Виж още: Алекса още веднъж подвигна мерника на Георги: Сърбинът изля възприятията си пред цяла България

Е, очевидно Мани е решила да стане номер едно и на стилния подиум, тъй като в профила ѝ се появи това видео:

Няма по какъв начин да отречем! Отива ѝ! Нещо повече: евентуално единствено скромният ѝ растеж би ѝ попречил да стане идващият Ангел на Victoria's Secret.

Всъщност тези фрагменти надалеч не са първите от работата ѝ на модел напоследък. Сравнително неотдавна там се появиха и други съблазнителни рийлсове. 

В тази активност сигурно ѝ оказва помощ и приятелката ѝ Елизабет от предходния сезон на Игрите, която в началото много се дърпаше от инфлуенсърската работа, а все още всяка обява в Instagram ѝ е рекламна. Силно се надяваме Мани да не завие в тази посока.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР