Можем да кажем че коалицията е здрава и ако нещо

...
Можем да кажем че коалицията е здрава и ако нещо
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Всеки спор прави управляващата коалиция по-силна

Можем да кажем че обединението е здрава и в случай че нещо можем да извлечем като извод, всеки спор я прави по-силна. Да, в действителност от време на време сме сплотено семейство, от време на време повече приличаме на шумна италианска фамилия, само че това което е най-важно, че постоянно съумяваме в диалози да стигнем до верния отговор, и да вземем положителното решение за ръководството.

Това сподели в Панорама по Българска национална телевизия претендентът на " Продължаваме смяна " за шеф на Българска народна банка Андрей Гюров. 

Още през цялото време на влизане в това ръководство ние се сблъскахме с голям брой рецесии, тъй че и последната седмица, както и идната, няма да бъде нищо по-различно да има струпване на рецесии. Има значими решения, които би трябвало да се взимат и ние подхождаме с отговорност към всяка една тематика, и нашия блян е постоянно да защитим правилата и уговорките, с които сме влезнали в ръководството и уговорките, които сме поели към нашите гласоподаватели, сподели още Андрей Гюров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР