Можело значи. Може, ама не за всички. Зависи колко ум

...
Можело значи. Може, ама не за всички. Зависи колко ум
Коментари Харесай

Дойде му акълът: 50-годишният Калин Вельов заряза моделките и се венча за сериозна жена!

Можело значи. Може, но не за всички. Зависи какъв брой разум имаш в главата си. Е, Калин Вельов сподели, че има разсъдък, откакто най-сетне заряза всички моделки и кухи хубавици, с които беше през годините и си взе читава жена.

На 50 години музикантът и някогашен народен представител подписа брак за първи път. Избраницата му е сериозна, интелигентна и образована жена, чиито набор не знаем, само че несъмнено не е доста по-млада от Калин. Тя се споделя Ирина Вълкова и по специалност е компютърен експерт. Браво за избора на Вельов!

Знаем, че той не се е женил в никакъв случай до момента, само че има дете от предходна връзка. На сватбата му с Ирина, която бе през вчерашния ден, в изборния ден, кумове бяха Филип Аврамов - Фицата и неговата трета подред половинка - сценаристката Христина Димитрова.

Тервел Пулев също се появи на венчавката като се избъзика, че някои хора се женят, а други единствено деца вършат - очевидно визираше себе си и трите си отрочета. Фицата също се пошегува, че се е опитал да " налее разум " на Калин и да го откаже от концепцията за брак, само че оня никак и не го слушал.

" Майтапът встрани, само че двамата - Ирина и Калин, са в действителност луксозна двойка. Много се схващат, като родени един за различен са. Сигурни сме, че този брак ще бъде сполучлив. Е, няма да минат и без взаимни отстъпки, само че когато на налице двама интелигентни сътрудници, това е доста по-лесно ", разясняват познати на Вельов.

 

 

 

Тагове: Калин Вельов Ирина Вълкова Калин Вельов сватба моделки Фицата Христина Димитрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР