Можела ли е жестоко изнасилената и пребита седмгодишна Кристин да

...
Можела ли е жестоко изнасилената и пребита седмгодишна Кристин да
Коментари Харесай

Можело ли е починалата след зверско изнасилване Кристин да оживее?

Можела ли е грубо изнасилената и пребита седмгодишна Кристин да оцелее? Този въпрос стои на дневен ред от началото на седмицата, откакто бабата на детето – Милка Георгиева, твърди, че пристигналият незабавен екип не е работил както би трябвало.
„ Не ѝ пипнаха ръчичката, даже не ѝ пипнаха гърлото. Не ѝ пипнаха сърчицето, а тя дишаше и викаше: „ Бабо, гушкай ме ”. До последно бяхме сами в колата за спешна помощ и виках, само че те даже не стопираха колата за спешна помощ, някой да се качи до мен ”, гласи разказът на бабата пред Нова телевизия.
Версията на лекаря, пристигнал с колата за спешна помощ, обаче е друга. Пред bTV лекар Недко Димитров твърди, че бабата не му е разрешила да прегледа детето.
„ При това състояние аз нито мога да продължа прегледа, тъй като нямам достъп, тя врещи, крещи и го стиска... и освен това състояние аз нямам избор, по най-бързия метод би трябвало да го превозвам до лечебно заведение, да го изведа оттова и споделих: „ Добре,тогава ще останеш с нас ", споделя лекарят. Той не отхвърля, че се е возил до водача на колата за спешна помощ.
" Ако аз бях откъм гърба, предизвиквам отново бабата да стартира цирковете. Аз нямам достъп до детето, не може да се направи нищо, освен това състояние с това кървене нищо не може да се направи даже в спокойна конюнктура. Специално за кървенето,което ме притесняваше най-вече и деформацията на черепа и гърдите ", споделя доктор Димитров и добавя: " Бабата не мога на принудително да я изхвърля, тъй като попадаме под ударите на закона ".
Лекарят е показал документално пояснение по случая, чака се мнение от здравното министерство.
" Има и голям брой контузии по тялото на детето – счупени са съвсем всички ребра, тежки разкъсвания. Абсолютно необратим е бил този развой ", съобщи представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова през вчерашния ден, 19 август.
Припомняме, че Кристин умря в болничното заведение, откакто беше свиреп изнасилена и пребита в сливенското село Сотиря. Задържан е обвинен – 21-годишният Мартин Трифонов. Той се намира в ареста, като е упрекнат в блудничество, обезчестяване и ликвидиране. ДНК експертиза го сочи за причинител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР