Може навън да е студено, но тези барове на покривите

...
Може навън да е студено, но тези барове на покривите
Коментари Харесай

Най-горещите хотелски зимни барове на покрива

Може на открито да е студено, само че тези питейни заведения на покривите на разнообразни хотели в Америка остават горещи през зимата, с помощта на функционалности, като прибиращи се покриви, отопляеми иглута и други

Просто поръчайте коктейл и се насладете на гледката, без значение от времето, написа profit.bg.

Lookout Rooftop & Bar в хотел The Envoy, Бостън, Масачузец

Като един от най-горещите хотели в нововъзникващия иновационен регион в Бостън, Lookout Rooftop & Bar има какво да предложи – от отопляеми иглу може да се насладите на една от най-хубавите гледки към пристанището и хоризонта през нощта.

Raised Urban Rooftop Bar, Чикаго



Когато сте в града, няма по-добро място да се отпуснете след работа от Raised Urban Rooftop Bar. Издържан в индустриална сурова естетическа и еклектична атмосфера, той предлага богат избор на коктейли, до момента в който се наслаждавате на силуета на небостъргачите.

The Skylark, Манхатън, Ню Йорк



Най-хубавото нещо за The Skylark е, че тук е доста занимателно, без значение дали на открито е студено или горещо. От бара се открива панорама към река Хъдсън, Хъдсън Ярдс, Емпайър Стейт Билдинг и Манхатън. Това несъмнено е идеалният избор за нощта или happy hours с приятелки.

Jimmy at The James в Манхатън, Ню Йорк



Повечето нюйоркчани се събират в Jimmy at The James около басейна на покрива му през лятото, само че през зимните месеци ви чакат уютни камини, прозорци от пода до тавана с невероятни гледки и изкушаващи питиета.

IO Godfrey в хотел Godfrey, Чикаго



Сгъваемият стъклен покрив, двуетажната камина и специфичното меню с коктейли със зимни претекстове вършат този бар наложителна дестинация. Насладете се на изгледа с чаша горещо ирландско кафе, чиято изработка е същински театър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР