Може навън да е люта зима, но една риалити двойка

...
Може навън да е люта зима, но една риалити двойка
Коментари Харесай

Елица няма търпение да е булка! Поканите - готови, гостите са ясни, роклята - също

Може на открито да е люта зима, само че една риалити двойка е под такава пара, че нито парно ѝ би трябвало, нито климатик, с цел да се топли от минусовите температури. Става въпрос за олимпийската ни медалистка Елица Янкова и спечелилия в " Игри на волята " Алекса Ерски, които към този момент много напреднаха в подготовката за сватбата им.

Самото събитие ще бъде през юни, т.е. до него остават цели 4 месеца, само че Елица просто няма самообладание. Наскоро тя призна, че огромната работа по организацията на сватбата е подготвена, а не щеш ли и поканите за гостите са подготвени:

Виж още: След промяната на името: Емили Тротинетката смени и вярата, стана мюсюлманка!

 https://www.instagram.com/elitsa.yankova/

Снимката е от профила на олимпийската ни горделивост, а на нея виждаме типичен дизайн предложения с хубав щемпел с буквите на двамата. 

От различен участник в Игрите, Виктория, пък стана ясно, че очевидно и гостите към този момент знаят, че са поканени. Волейболистката призна, че ще е измежду поканените, само че към момента поканата не е стигнала до нея. Е, Вики, скоро ще е!

Виж още: Майка като Сузанита да си: След процедурите и тренировките - певицата с време и за занимание! 

Иначе пред Елица остана най-важната работа - да избере своята сватбена рокля. Наскоро тя заяви, че ѝ следва среща с дизайнерката София Борисова, на която ще се довери за значимото облекло. Брачните халки пък били ясни - щели да ги вземат от същия магазин, от който е платен и годежният ѝ пръстен. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР