Може ли здравословната храна да е и вкусна, но и

...
Може ли здравословната храна да е и вкусна, но и
Коментари Харесай

Българската история на първите в света сурови барчета с пълнеж

Може ли здравословната храна да е и вкусна, само че и да наподобява добре - този въпрос си задават няколко индивида, обединени от обща концепция, преди да се впуснат в едно бизнес начинание, което много наподобява на тичане на дълги дистанции.

Отговорът е позитивен и през днешния ден 8 години по-късно от “Younique foods ” самоуверено декларират, че са първите в света сурови барчета с заряд.

Разработват лична технология, с която съумяват да произведат десерти от естествени и сурови артикули, в които има разнообразни пластове.

 Историята на първите в света сурови барчета с заряд потегля от България - Younique Foods

Срещаме в тяхната индустриална база. GPS-ът ни води през индустриалната зона на кв. " Дружба " в София. Намират се в бяла постройка, тъкмо до железопътните линии с огромни прозорци към Витоша.

За Ива Палма и сътрудниците ѝ “Younique foods ” е компания, която един ден би трябвало да стане нещо като Nestle, само че на здравословните храни - огромна, интернационална и с доста дивизии. Казва, че с сътрудниците си мислят 30 години напред и постепенно и систематично извършват проекта си.

В момента на дневен ред е преместването им в нова постройка, тъй като тази към този момент им е дребна.

 Ива Палма - Younique Foods, изявление, история
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР