Може ли второто президентство на Доналд Тръмп да се плъзне

...
Може ли второто президентство на Доналд Тръмп да се плъзне
Коментари Харесай

„Сомнамбулизъм към диктатура“: Предупрежденията на Тръмп плашат Америка

Може ли второто президентство на Доналд Тръмп да се плъзне в тирания? Внезапен поток от антиутопични предизвестия накара Америка да приказва за тази опция по-малко от година преди изборите в Съединени американски щати.

Мрачни сюжети за това какво може да се случи, в случай че два пъти импийчмънтираният някогашен президент републиканец завоюва през 2024 година, се появиха в границите на няколко дни в огромните американски медии, в това число The Washington Post, The New York Times и Atlantic.

Мрачни прогнози пристигнаха и от водещия републиканец, критик на Тръмп, Лиз Чейни, която сподели, че страната " съни в тирания " и че тя обмисля лична кандидатура за президент на трета страна, с цел да се опита да го спре.

Заедно те рисува мрачна картина на един по-гневен, само че по-дисциплиниран Тръмп, в сравнение с по време на първия му престой в Белия дом, който ще отмъсти на хипотетичните си врагове и евентуално ще се опита да остане на власт след лимита от два мандата в Съединени американски щати.

Президент Джо Байдън, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР