Може ли украинският проблем да бъде решен без участието на

...
Може ли украинският проблем да бъде решен без участието на
Коментари Харесай

Москва: Преговори за Украйна без Русия са абсурдни и ще се провалят

" Може ли украинският проблем да бъде решен без присъединяване на Русия? Отговорът е явен - не може ". Това сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за новинарското издание " Аргументи и обстоятелства ".

По думите на Песков всяка международна мирна среща на върха за Украйна, която изключва Русия, е просто " неуместна " и ще се провали.

Песков също съобщи, че Русия продължава войната против Украйна, с цел да се отбрани от Запада. По думите му Украйна е превърната в инструмент в ръцете на груповия Запад, с който желаят да обуздаят Русия.

Руският президент Владимир Путин към този момент осъди като неупотребим украинския кротичък проект, който приканва за евакуиране на съветските войски и възобновяване на границите на Киев от 1991 година, в това число Крим, завзет и анексиран от Русия през 2014 година

Украинският президент Володимир Зеленски прикани за интернационална мирна среща на върха, а по-рано тази година Швейцария съобщи, че ще бъде хазаин на срещата и че се разискват дата и детайлности.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР