Може ли третия в двойката да не навреди на връзката,

Може ли третия в двойката да не навреди на връзката, ...

За и против да правите тройка, за да разнообразите сексуалния си живот


Може ли третия в двойката да не навреди на връзката, а да я засили? Две двойки от Обединеното кралство се подложиха на рискован експеримент и решиха да правят тройка. Мненията бяха споделени след нощта: една двойка беше във възторг, а втората - в дълбоко разочарование.

Вижте какви заключения са направили младите хора за себе си след сексуален експеримент. Сега има дори специално приложение 3Fun, с помощта на което любопитни двойки могат да се запознаят с жена или мъж, за да опитат тройка, пише jenata.blitz.bg. Ето две двойки, които първо решиха да разделят леглата си на три:

Ребека Елизабет (25 г.) и Ник Шериф (31г.) казаха "Да!"

Ребека и Ник са заедно от около година, но вече успяха да пробват тройка с друго момиче. Те бяха доволни след експеримента.

Ребека казва, че никога не ревнува, също като гаджето си, но всичко трябва да е в допустимите граници. Двамата избраха партньор и разговаряха с нея в приложението 3Fun.

Първата двойка, която направи експеримента, не можаха да повярва на собственото си щастие. Но Ник е категоричен, че не иска да споделя леглото с друг мъж, затова решили да потърсят партньорка. Преди това мъжът е имал опит с тройките, но на Ребека ѝ е било за пръв път.

По време на любовната игра Ник се опитал да обърне еднакво внимание и на двете момичета. Нощта е била успешна и тримата са заспали заедно.

Новата приятелка на двойката се събудила по-рано и си тръгнала, без да се сбогува.

Двойката реши, че няма да експериментира повече, но това преживяване е било полезно за отношенията им. Основното правило е да не лягате с трето лице, което познавате добре, защото това може да доведе до проблеми.

Абигейл казва, че тройката с друго момиче е съсипало връзката ѝ с 31-годишния Джейк

Младите хора се срещали в продължение на седем месеца. Те се запознали чрез общи приятели и любовта им пламнала веднага. Всичко вървяло по план, докато не вкарали трети човек в леглото си.

Абигейл пожелала първа да опита тройка, а приятелят ѝ не бил против. Двамата се срещнали с блондинката Кейт в хотел. След приятна вечер и бурна нощ, Джейк се е обидил на Абигейл, че не му е обърнала подобаващо внимание и не спряла, когато той казал "стоп", както са се били разбрали предварително.

Абигейл е изненадана, защото почти всички мъже фантазират за секс с две момичета. Ревността на приятеля ѝ към партньорката ѝ е неразбираема за нея. Младите хора продължили да се карат и след няколко седмици се разделили. Оттогава Абигейл се страхува да прави тройки, когато е в сериозна връзка, защото смята, че това заплашва отношенията.

Джейк казва, че се е страхувал от тройката, но не е искал да разстрои Аби. Смята се за моногамен и предприел това преживяване само заради нея. От самото начало на вечерта мъжът не се е чувствал добре.

Възможно е и дори е необходимо да експериментирате в секса, но ако и двамата партньори са съгласни с това. Тройката е класическа сексуална фантазия, но в действителност всичко се случва малко по-различно, отколкото в сънищата. Преди да вземете решение за такова интимно разнообразие, трябва да обсъдите подробно всичко помежду си и да разберете дали си струва да пуснете някой друг в леглото ви.

Оказва се, че третото колело не винаги е излишно.

Източник: fakti.bg