Може ли третия в двойката да не навреди на връзката,

...
Може ли третия в двойката да не навреди на връзката,
Коментари Харесай

За и против да правите тройка, за да разнообразите сексуалния си живот

Може ли третия в двойката да не навреди на връзката, а да я ускори? Две двойки от Обединеното кралство се подложиха на опасен опит и взеха решение да вършат тройка. Мненията бяха споделени след нощта: една двойка беше във екстаз, а втората - в надълбоко отчаяние.

Вижте какви изводи са създали младежите за себе си след полов опит. Сега има даже особено приложение 3Fun, благодарение на което любопитни двойки могат да се срещнат с жена или мъж, с цел да опитат тройка, написа jenata.blitz.bg. Ето две двойки, които първо взеха решение да разделят леглата си на три:

Ребека Елизабет (25 г.) и Ник Шериф (31г.) споделиха " Да! "

Ребека и Ник са дружно от към година, само че към този момент съумяха да пробват тройка с друго момиче. Те бяха удовлетворени след опита.

Ребека споделя, че в никакъв случай не ревнува, също като гаджето си, само че всичко би трябвало да е в допустимите граници. Двамата избраха сътрудник и разговаряха с нея в приложението 3Fun.

Първата двойка, която направи опита, не можаха да повярва на личното си благополучие. Но Ник е безапелационен, че не желае да споделя леглото с различен мъж, по тази причина решили да потърсят партньорка. Преди това мъжът е имал опит с тройките, само че на Ребека ѝ е било за пръв път.

По време на любовната игра Ник се опитал да обърне еднообразно внимание и на двете девойки. Нощта е била сполучлива и тримата са заспали дружно.

Новата другарка на двойката се събудила по-рано и си тръгнала, без да се сбогува.

Двойката реши, че няма да опитва повече, само че това прекарване е било потребно за връзките им. Основното предписание е да не лягате с трето лице, което познавате добре, тъй като това може да докара до проблеми.

Абигейл споделя, че тройката с друго момиче е унищожило връзката ѝ с 31-годишния Джейк

Младите хора се срещали в продължение на седем месеца. Те се срещнали посредством общи другари и любовта им пламнала незабавно. Всичко вървяло по проект, до момента в който не вкарали трети човек в леглото си.

Абигейл поискала първа да опита тройка, а приятелят ѝ не бил срещу. Двамата се срещнали с русокоската Кейт в хотел. След приятна вечер и бурна нощ, Джейк се е обидил на Абигейл, че не му е обърнала уместно внимание и не спряла, когато той споделил " стоп ", както са се били разбрали авансово.

Абигейл е сюрпризирана, тъй като съвсем всички мъже фантазират за секс с две девойки. Ревността на приятеля ѝ към партньорката ѝ е неразбираема за нея. Младите хора траяли да се карат и след няколко седмици се разделили. Оттогава Абигейл се опасява да прави тройки, когато е в сериозна връзка, тъй като счита, че това заплашва връзките.

Джейк споделя, че се е страхувал от тройката, само че не е желал да разстрои Аби. Смята се за моногамен и подхванал това прекарване единствено поради нея. От самото начало на вечерта мъжът не се е чувствал добре.

Възможно е и даже е належащо да експериментирате в секса, само че в случай че и двамата сътрудници са съгласни с това. Тройката е класическа полова фикция, само че в реалност всичко се случва малко по-различно, в сравнение с в сънищата. Преди да вземете решение за такова интимно многообразие, би трябвало да обсъдите в детайли всичко между тях и да разберете дали си коства да пуснете някой различен в леглото ви.

Оказва се, че третото колело не постоянно е ненужно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР