Може ли той да създаде семейство, ако все още крие

...
Може ли той да създаде семейство, ако все още крие
Коментари Харесай

Женско помагало: Сериозна връзка – как да познаете дали той е готов

Може ли той да сътвори семейство, в случай че към момента крие заплатата от приятелката си? Този въпрос си задават доста дами, които са достигнали стадий, в който не са сигурни дали в действителност разчитат на индивида до тях и се чудят къде се виждат дружно за в бъдеще. Всъщност, няма явен отговор на това по кое време един мъж е подготвен да предприеме нова стъпка във връзката, тъй като това зависи от доста фактори. В доста случаи дамите имат мощна вътрешен глас и постоянно познават, когато той изпитва усеща към тях и желае нещо по-различно. Но съществуват и доста тежки моменти, в които те се съмняват в неговата лоялност и не знаят дали той желае да резервира свободата си или да има цялостна къща с деца и любяща брачна половинка.

1. Когато дамата е приоритет номер едно
Едно от нещата, по които може да познаете, че мъжът, с който излизате е сериозен, е да ревизирате дали сте измежду целите му. Ако работата или обичаният спорт, да вземем за пример, ви изместват и той отсрочва или преценява срещите си по отношение на тях, то сега просто се нуждае от приятна компания, само че връзката не му е най-важна. Но когато приятелят ви е подготвен да излезе от работа, с цел да пристигна и поправи спуканата гума на колата ви или да ви закара някъде, когато внезапно го помолите, сигурно вие сте най-важното, с което желае да ангажира вниманието си сега.

2. Когато ви поддържа безусловно
Нормално е той да откликва на вашите молби, да ви оказва помощ с покупките или да прави неща, с които да се чувствате по-комфортно. Друг е въпросът, когато дамата има персонални проблеми и ѝ би трябвало чисто морална поддръжка. Когато имате някаква сериозна драма, по отношението му ще познаете подготвен ли е той за сериозна връзка. Ако е неразделно до вас и държи ръката ви, знайте, че сте попаднали на страховит човек, който не е апатичен за проблемите на другите и би бил добър брачен партньор.

3. Когато имате един бюджет
Винаги когато се заприказва за пари, някои хора стават резервирани. Ала с цел да бъде една връзка по-стабилна, двойката би трябвало да разполага с общ бюджет. Това значи както мъжът, по този начин и дамата, да са наясно какво е месечното заплащане на другия и да имат общи разноски. Ако мъжът споделя с вас за приходите си и дружно решавате за по-сериозни покупки, той е подготвен да влага във вашето общо бъдеще.

4. Когато преценява проектите си с вас
Много благо е приятелят ви да ви звънне, с цел да разбере дали имате нещо срещу да отиде на волейбол вместо да се видите по-рано вечерта. Когато той желае да планува нещо в своя график и се преценява с вашите желания, той има съществени проекти за вашата връзка. Така да вземем за пример може да ви заведе на море дружно с неговите другари или да ви попита по кое време и къде желаете да си почивате, тъй като желае да отидете някъде дружно.

5. Когато познава фамилията и приятелите ви
Дали един мъж е подготвен за сериозна връзка може да познаете и по връзката му с вашите другари и близки. На първо място, в случай че към момента не е изискал да го запознаете с родителите си или противоположното – вие да отидете на посетители на неговите, то надали сте стигнали стадия за взаимно общуване и по-грандиозни проекти. Ако приятелят ви държи да ви води на събирания с неговата компания и не ви крие, то не се съмнявайте, че желае да е по-дълго с вас и вие не сте единствено следващата му численост. От друга страна, когато той няма нищо срещу да поддържа връзка с вашите и даже упорства да излизате на вечери, то сигурно това ще продължи и отсега нататък. Каквото и да вършиме, опитвайте се да прекарвате повече време дружно с него. След като се видите, пробвайте да оставите мобилния встрани и да вършиме нещо обичано и на двамата. Радвайте се на времето, което той ви е отделил, пътувайте и се забавлявайте!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР