Може ли супер малка електрическа кола все още да работи

...
Може ли супер малка електрическа кола все още да работи
Коментари Харесай

Малкият Fiat 500e идва в САЩ в началото на 2024 г.

Може ли супер дребна електрическа кола към момента да работи в Съединени американски щати? Скоро ще разберем! Fiat скоро ще стартира да продава хечбека 500e EV в Съединени американски щати през 2024 година за $32 500 ($34 095 в това число таксата за дестинация), разгласи компанията. Не се предлага в Съединени американски щати от 2019 година, само че най-новият модел е огромна актуализация с по-голям обсег, по-хубав интериор, по-добри технологии и други.

500e е дребен по стандартите за EV, изключително в отделът за тегло. Той слага единствено 3000 паунда върху тротоара, което го прави това, което Stellantis назовава „ най-лекият пътнически BEV в сегмента “. Това е освежаваща смяна от по-големите електрически SUV и пикапи, които могат да тежат двойно повече, макар че евентуалните купувачи може да намерят дребния му размер за щета от позиция на сигурността.

Голяма причина за тази липса на тегло е релативно дребният 42 kWh батерия, която разрешава оптимален пробег от 149 благи. Като се има поради относително ниската оптималната скорост на зареждане с непрекъснат ток о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР