Може ли шегаджия да телефонира на лидера на най-силната държава

...
Може ли шегаджия да телефонира на лидера на най-силната държава
Коментари Харесай

Комик се представи за сенатор и телефонира на Тръмп на Air Force One

Може ли шегобиец да телефонира на водача на най-силната страна в света на борда на Air Force One? Изглежда, че е допустимо.

Представяйки се за сенатор Робърт Менендес от Ню Джърси, комикът Джон Мелендес заяви, че се е обадил на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в сряда вечерта, до момента в който американският водач се е прибирал с президентския аероплан от протест в Северна Дакота, осведомят Агенция Франс Прес и ДПА.

Мелендес пусна запис от диалога с Тръмп във воденото от него предаване The Stuttering John Podcast.

" Вие се изправихте пред тежка, тежка обстановка и не мисля, че беше доста обективна обстановка ", обърнал се Тръмп към " сенатора ". Робърт Менендес беше разследван за корупция преди прокуратурата в последна сметка да смъкна обвиняванията.

След това двамата продължиха диалога по други тематики, в това число имиграцията и пенсионирането на арбитър Антъни Кенеди.

Комикът описа, че се е обадил на Белия дом, представяйки се за консултант на сенатора. Впоследствие той се свързал с Тръмп на Air Force One.

Случаят повдига въпросителни по отношение на протокола за достъпа до главнокомандващия на Съединени американски щати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР