Може ли регистрация в онлайн букмейкър да ни донесе бонус?

...
За да започнете активно и легално да залагате в един
Коментари Харесай

За да започнете активно и легално да залагате в един букмейкър, първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате. Разбира се, за да успеете да извършите регистрацията, следва и да отговорите на няколко условия. Например, задължително е да бъдете минимум на 18 години, както и в страната, в която пребивавате да са позволени спортните залози.

Но освен че ще получите шанса да печелите пари, като залагате на спортни събития, една регистрация ви носи и допълнителен бонус. Става дума за добре познатите промоции, които клиентите получават при отваряне на първи акаунт в даден букмейкър. Пример за такава специална оферта, например, е страхотният bwin бонус при регистрация, който допълнително ще увеличи първоначалната инвестирана сума за залози.

Кой има право на бонус при регистрация?

На практика, всеки с официално отворен акаунт, който е и потвърден (а в някои букмейкъри и верифициран), може да получи такъв тип бонус. Всъщност, тук е важно да отбележим, че предоставянето на подарък за регистрация не е задължение за букмейкъра. Това е част от политиката на самата компания. И ако трябва да бъдем максимално коректни и конкретни, трябва да отбележим, че съществуват все пак страници, на които няма да получите бонус за нов акаунт. Добрата новина е, че почти всички доставчици на такъв тип услуги дават бонус след регистрация.

Освен да отворите официално акаунт в букмейкърската къща обаче, понякога е нужно да отговорите и на други условия, за да си получите първоначалния бонус. В някои случаи това не е задължително. Такъв е случаят на бездепозитният бонус, който представлява специална оферта за потвърдена регистрация. Веднага след като се логнете в системата с активна парола и потребителско име, ще видите и своя бонус. Обикновено той е фиксирана сума пари, с които да залагате, или няколко безплатни залога на определена стойност.

В други случаи, за да получите бонуса си, освен да се регистрирате, ще трябва и да депозирате. Да депозирате означава да инвестирате пари, с които да правите своите залози. Но тази първоначална инвестиция веднага ще се увеличи посредством бонуса за нова регистрация и най-често той се определя като депозитен бонус.

Именно защото е депозитен, бонусът е пряко обвързан с вашия първоначален депозит. Ето защо е много важно да прецените колко да инвестирате в началото на своята кариера като залагащ, ако в сайта, който сте избрали, има предложение за депозитен бонус. Тази специална оферта се представя с проценти. Процентите определят каква част от вашия депозит ще ви бъде дадена допълнително като подарък от компанията. Ако бонусът е за 100%, това означава, че в акаунта ще имате не само депозираната сума, но двойна на нея сума. Имайте на предвид, че тези депозитни бонус се определят и с лимит на своята горна граница. Този лимит е представен с фиксирана сума.

Ето ви и пример за такъв депозитен бонус, за да видите нагледно как работят тези промоции. Ако компанията за залози ви обещава бонус за нов акаунт в размер на 100% от вашия депозит до 200 лева и вие депозирате 150 лева, това означава, че в сметката ви ще влезнат не 150 лв, а 350 лв. От друга страна, ако решите да депозирате 300 лв, по сметката ще постъпят не 600 лв, а 500 лв, защото лимитът на вашия подарък е 200 лв.

Бонусите са страхотно нещо и те могат да направят активността ни в един букмейкър и по-вълнуваща, и по-успешна. Ние обаче сме длъжни да ви напомним, че освен началния бонус, при избор на дадена компания е добре да прецените нейната репутация, селекция от пазари и дисциплини за залози и разбира се, качеството на услугите.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР