Може ли причината за изневярата на мъжа да е в

...
Може ли причината за изневярата на мъжа да е в
Коментари Харесай

8 причини да остане при жена си, след като е изневерил

Може ли повода за изневярата на мъжа да е в неговата брачна половинка? Как е допустимо да остане при нея след такова огромно изменничество? Отговорите на тези въпроси можете да откриете в идващите 8 аргументи мъжът да остане при жена си, откакто ѝ е изневерил:
Търси отговори за живота си в изневярата, само че не ги открива
 5 сигурни признака, че дамата си има ухажор 5 сигурни признака, че дамата си има ухажор
Няколко дейности, които " кръшкащата " дама прави неумишлено, елементарно могат да я предадат. Противно на общоприетото разбиране, че мъжете...
Възможно е брачната половинка също да е провокирала изневярата с държанието си. Често обаче при мъжете се случва да насочат вниманието си към друга жена, тъй като усещат, че нещо в самите тях не е наред или нещо им липсва. За да запълнят празнината, те се впускат в спекулация, която не всеки път им носи избавление.
Обича брачната половинка си
Когато мъжът изневерява, това не значи, че възприятията към жена му са се изпарили и не желае повече да носи отговорност за фамилията си. Той може да е благ татко и брачен партньор, само че да поддържа странична любовна връзка. Твърдо решен, че не желае да напуща брачната половинка си. 
Не намира храброст
От друга страна е допустимо в действителност да се е влюбил в новата жена. Може даже да счита, че най-накрая е намерил сродната си душа. Въпреки това мъжът не всеки път намира храброст да напусне брака си, тъй като се опасява от огромните промени.
 6 признака, че НЕ обичате същински индивида до вас 6 признака, че НЕ обичате същински индивида до вас
Много от нас не могат да разграничат същинската обич от краткотрайното въодушевление. Понякога си мислим, че обичаме някого, до момента в който една заран н...
Извинението му са децата или финансови аргументи
Разрушителната мощ на любовта може да се стори на мъжа още по-страшна, когато има заплаха да раздруса цялото му семейство. Децата постоянно страдат, когато родителите им се развеждат, както и когато са дружно, само че не се схващат. Към тези условия могат да се сметнат и финансовите загуби, и разправиите кой каква част от имуществото ще задържи.
Продължава да се усеща най-добре вкъщи
Дори да има връзка с друга жена, мъжът може да продължава да се усеща най-добре, когато се прибира у дома при фамилията си. Това значи, че, напускайки жена си, може да изгуби и всичко, обвързвано с нея. Може би тя се грижи добре за децата му и за семейството или му обезпечава различен тип сигурност. Зона на комфорт, която той не би желал да напуща.
Имал е потребност от малко многообразие
 Ето по кое време за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ Ето по кое време за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ
Когато сме дълго време с един сътрудник започваме да се чудим дали той ни е бил правилен от самото начало. Днес ще ви разкрием дали и по кое време...
Много от хората, които изневеряват, търсят страничните афери, тъй като имат потребност от многообразие в живота си. При мъжете, които се забавляват и с други дами, по-често се случва повода да е жадност за още едно малко премеждие или желанието да сложат за няколко минути на пауза брачния си живот.
Плаши го болката от раздялата
Разводът нормално е поле на доста отрицателни страсти. Дори мъжете, които изневеряват, постоянно избират да избегнат сходни обстановки. Затова някои от тях вземат решение да пазят аферите си в загадка и да не стигат до бракоразвод.
Осъзнава, че е направил неточност
Възможно е мъжът мощно да съжалява за изневярата си и за огромната неточност, която е направил. Угризенията му го карат да мисли дълго над това дали да не признае истината на брачната половинка си. Единствената цел обаче е тя да му елементарни и да я задържи до себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР