Може ли опит на политиците да направят реформа да доведе

...
Може ли опит на политиците да направят реформа да доведе
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Как реформа води до убийство

Може ли опит на политиците да създадат промяна да докара до ликвидиране? Да, счита основният прокукор Иван Гешев, който съумя да направи директна връзка сред ликвидиране на таксиметров водач и " войната против прокуратурата ", т.е. опитите за правосъдна промяна от страна на някои политически сили.

ГЕРБ и Борисов би трябвало да назоват злото и мафията, която е превзела страната ни, в случай че желаят да вършат политика, счита някогашният министър председател Иван Костов. Той не се посвени да признае, че " Демократична България " са предали някои свои цели - само че с цел да реализиран най-важната, демонтирането на мафията от властта.

17 души са убити, а над 40 ранени при следващ обстрел над цивилното население в Запорожие, Украйна. Русия продължава да пуска ракети над украинските градове, макар че украинската войска постепенно изтласква техните войски от източната част на страната.

България ще е в една група с регионални и като цяло познати противници - Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва - в квалификациите за Евро 2024, отреди жребият.

Газ ще има, и той ще поевтинее още, пък дава обещание служебният министър на стопанската система от кабинета на Румен Радев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР