Може ли грипна епидемия да отложи футболен мач? Такъв е

...
Може ли грипна епидемия да отложи футболен мач? Такъв е
Коментари Харесай

Вирус може да отложи футболен мач в Испания

Може ли грипна зараза да отсрочи футболен мач? Такъв е казусът преди дуела сред " Реал " (Сарагоса) и " Спортинг " (Хихон), който е в понижен състав поради вирус в тима.

От клуба оповестиха, че са отправили молба към управлението на Ла Лига за отсрочване на мача, който би трябвало да се изиграе в петък от 22 ч.

Тази заран на последното подготвително занятие на " Спортинг " преди дуела са се явили едвам десетима играчи. С вирус са общо 11 футболисти, като от клуба се тормозят, че броят им евентуално ще се усили в идващите часове.

В очакване на отговор от лигата отборът от Хихон към този момент е взел ограничения и има проект за пътуването си за гостуването в Сарагоса. Болните играчи дружно с петимата футболисти, които демонстрира начални признаци на вируса ще пътуват в един рейс, а различен ще придвижи здравите състезатели.

" Имам 11 играчи с над 38 градуса температура и още пет с начални признаци ", сподели треньорът на " Спортинг " Мирослав Джукич преди мача, Според доктора на отбора Антонио Маестро болните футболисти е невероятно да играят в дуела.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР