Може ли една фолк звезда да бъде искрена, или всичко

...
Може ли една фолк звезда да бъде искрена, или всичко
Коментари Харесай

Мара Отварачката отговори на пловдивската дизайнерка Мегз през сълзи за униженията

Може ли една фолк звезда да бъде откровена, или всичко е единствено за рейтинг? Това е въпросът, който може би всички си задаваха, до момента в който слушаха сълзливата изповед на фолк певицата Мария, която описа за ужаса да си " милионерска брачна половинка ". Миньнончето реши да разголи душата си след скандал с пловдивската дизайнерка Мегз, която я упрекна:
" Мария, ти какво приказваш нелепости бе, твоите пари от песни ли са изкарани? ". Няколко часа по-късно Мария се сложи в центъра на нещастието: " Една стотинка не съм изкарала. Моето жилище е на заем и татко му ми споделя "Мария, в случай че ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш - ти си отговорен ". Обадих му се, помолих го да не ми взима най-малко колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина. Човек, аз съм си продала бижутата, жилището ми на заем, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се по какъв начин ще заплащам учебното заведение на щерка си. Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво закупувам. 
Слязох от колата, никой не беседва с мен, още нямам даже бракоразвод, тъй като той не искаше. Всеки път, когато си поемал риска да си мъж, оставам с него до края на живота си, в това имах вяра. В един миг оставаш на пътя с един ангел. Какво правиш, аз не желая да й закупувам скъпи облекла, нито скъпата кола, само че съм поела ангажимент към нейното обучение. В нея виждам всичко, което не съумях да реализира и което не съумях да сбъдна. Нито желая да нося диаманти ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР