Може ли един мъж да сложи всички жени в малкия

...
Може ли един мъж да сложи всички жени в малкия
Коментари Харесай

Кралят на маникюра Крис Младенов: за актуалните трендове през тази година и най-неприятните клиенти

Може ли един мъж да постави всички дами в дребния си джоб и то, когато приказваме за маникюр?! Вярвате ли или не: отговорът е да! Представяме ви Кристиян Младенов – маникюрист и TikTok сензацията. Ако Азис е краля на поп фолка, то Кристиян е краля на маникюра в България и с наслада образова млади гении на занаята си. 

Виж още: Ето ги новите Момчил и Яница в Един за различен, които ще се борят за 100 бона и разточителен дом

За това какво е да си мъж маникюрист, какви са трендовете при лака тази година и по какъв начин се оправят БГ звездите при избора си на маникюр – Vbox7  беседва с Кристиян.

Естествено първото, което  ни изникна като въпрос е по какъв начин един мъж избира да се занимава с специалност, която кардинално е свойствена на дамите. Оказва се, че Крис напълно инцидентно е поел по този път, откакто е схванал, че му се отдава пъклен добре. Така малко по-малко е набрал и известност в TikTok с видеа като това тук: 

Нещо забавно, което научихме от Кристиян е, че сега в Русия е извънредно настоящо мъжете да си вършат маникюр и педикюр и даже да поставят камъни или различен тип декорации по ноктите си. В България, явно сме много обратно в това отношение, само че за сметка на това международните трендовете навлизат със светкавична мощ и у нас. 

Виж още: Топ инфлуенсър със скандално разобличаване за гаджето на Мани, а тя с безумно пояснение в обич

В развой на диалога, Крис с усмивка споделя и за това кои са най-неприятните клиенти, с които се е срещал и  познайте… Момичетата, чиито нокти са цялостни изпод с декор дьо загар! Момичета, съветът на Кристиян е да употребявате четка, тъй като в действителност не е прелестно за нито един маникюрист да се бори със засъхналия под ноктите декор дьо загар.

Разбира се, когато оставим на страна всичко това, едно от най-интересните за нас неща бяха настоящите трендове при лака през 2022 година. Кристиян разкрива, че трендовете в маникюра се въздействат естествено от тези в модата. През пролетта най-модерни ще са пастелните лилави и розови цветове. Лятото още веднъж, както и предходната година ще доминират неоновите цветове, а през студените месеци ще се радваме на оранжево и зелено по ноктите.

Към края на диалога отправихме на Кристиян предизвикването да оцени звездните маникюри на някои от най-популярните българки. За да видите какви оценки даде на Тита, Галена, Тея Минкова и други инфлуенсъри, както и какво още показа пред камерата на Vbox7 – гледайте видеото горе. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristiyan.mladenov.monynails/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР