Може ли да се предполага, че любовник, видян от детето,

...
Може ли да се предполага, че любовник, видян от детето,
Коментари Харесай

Червената Лампа Свети! Нови Разкрития За Майката На Дамла! Изтекоха Нови Снимки, Имала Е Връзка С Двама

Може ли да се допуска, че ухажор, забелязан от детето, би могъл да е отключил боязън в майката и в припадък на суматоха да е протегнала ръка на момиченцето си, както изясняват психолозите. Бащата, който работи в чужбина от няколко години, към момента не е дошъл в Момчилград. В града е синът на Седет - Рамадан, който е настоял майка му да бъде освободена и е декларирал, че изрично не има вяра във виновността й, написа Блиц.

Версията за двамата мъже в живота на Седет Муса се загатва и от двата профила, които майката на Дамла има във Facebook. На единият тя е поставила за профилна фотография кадър, на който е с мъж с побеляла коса. Снимката е качена на 23 май предходната година, тогава Седет е показала и, че е сключила брак. В профила има и фотоси на дребната Дамла. На другия профил Седет е с по-млад мъж, а фотографията е качена на 2 декември тази година. От полицията към момента не оповестяват за часа, в който може да е било убито момиченцето. Една от аргументите проверяващите да се усъмнят в показанията на майката е обвързвана с изказванията й, че вратата е била заключена извън.



В първите часове, когато дава пояснения, Седет е объркана и дава разнообразни пояснения. Първо твърди, че е заключила вратата един път, а е намерила патрона превъртян два пъти. Именно това дава причина на служителите на реда да тръгнат по версията, че се касае за непосредствен или прочут, който е имал достъп до жилището. След това, обаче, Седет се обърква и не може да си спомни по какъв начин тъкмо е оставила детето си. Междувременно се появи и версията, обвързвана с друга жена, на която Седет била поръчала осъществяването на убийството. Муса към момента не е тествана на полиграф, защото е в потрес от случилото се, обясниха психолози от Министерство на вътрешните работи, представени от " Телеграф ".



По думите им няма безапелационни доказателства, че тя е направила жестокото закононарушение. Разследващите към този момент заобикалят да излизат с повече детайлности по случая поради инспекцията на всички условия и открити доказателства, свързани с убийството. Очакваше се късно нощес от Белгия да дойде таткото на Дамла, който да хвърли повече детайлности за живота на фамилията си. Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде в Кърджали през днешния ден, чака се да дойде в Окръжна прокуратура след 12.30 часа, заяви 24rodopi.com, като се базира на чудесно осведомени източници. Не е изключено той да разгласи, че към този момент има упрекнат за убийството на 7-годишното дете в Момчилград.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР