Може ли да се определи причината за нарушенията в потентността? При

...
Може ли да се определи причината за нарушенията в потентността?
При
Коментари Харесай

Мъже, при възникнали проблеми с потентността от полза е да знаете...

Може ли да се дефинира повода за нарушаванията в потентността?
При трайни нарушавания експертите търсят причинно-следствена връзка с други, известни на мъжа или към момента неустановени, болести като атеросклероза, захарен диабет, хипертония, контузии в половата област. Съществува и група лекарства с отрицателен резултат върху потентността. След като се откри повода изцяло по силите на половата медицина е да усъвършенства опциите на мъжа - в урологичната процедура са одобрени 4 линии на терапия, които сполучливо се практикуват от експертите на Лейзър Мед.
До каква възраст се съхранява потентността?
Теоретично - до края на живота. На процедура - качеството на интимните прекарвания е друго при 70-годишен и при 35-годишен мъж. А когато половата функционалност на мъжа не е в добра кондиция, консултацията със експерт ще даде насоки за подобряването й.
Каква група от мъжете страдат?
Според статистиките еректилната дисфункция (ЕД) се следи при 30% от 30-годишните мъже, 40% измежду 40-годишните, 60% измежду 60-годишните. в Лейзър Мед усъвършенства опциите на мъжа без инвазия, без странични резултати и с потвърдена успеваемост..
Как се усъвършенства потентността?
Със особено създаден апликатор се подават талази в селектирани зони на таза. Те безболезнено проникват в дълбочина, подтикват образуването на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделянето на вазоактивни субстанции, с което укрепват кръвотока и кръвонапълването в половия член, нужни за спонтанна и постоянна ерекция. А мъжът още веднъж се усеща сигурен в интимните моменти.

При тежки положения на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна успеваемост и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и възприятието за парене.

- ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се правят в Лейзър Мед - София и Варна

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ С ШОКОВИ ВЪЛНИ ПРИ БОЛКА
Комбинирано биологично влияние. Дълготрайно аналгетично деяние. Най-висок клас инсталация със смарт-фокус.
са звукови ударни талази, които скоростно минават през повърхността на кожата и доближават в дълбочина до проблематичната зона. Там интензивно подтикват кръвообращението и лимфотока, с което форсират метаболитните процеси. Започва формиране на колаген, а наличните калцификати биват фрагментирани. Всичко това дава подтик на естествения възстановителен отговор на организма за регенерация на тъканите.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР