Може ли да се обяви победа и капитулация едновременно? Може.

...
Може ли да се обяви победа и капитулация едновременно? Може.
Коментари Харесай

Журналистка: Борисов пусна бонус бисер тази сутрин

" Може ли да се разгласи победа и капитулация по едно и също време? Може. Как, питате се вие... Ами Борисов си го сподели - те са минимум НЕхаресваната партия (ако сме гледали откъм гърба напред), спечелили най-вече гласове и още веднъж били първа политическа мощ, само че неприятните съперници и критиците не им давали да се зарадват.
Ясно му било, че ще им отхвърлят предлагането за нов кабинет и заради тая причина " колегата-политик " Трифонов да си опича акъла и да сформира кабинет, па след това да се привиква Велико национално заседание, `щот нали всички това желали. Тогава можело ГЕРБ дори да изчезнат.
 Борисов удостовери, че ще опита да сформира държавно управление Борисов удостовери, че ще опита да сформира държавно управление
С нашия опит и експертиза и с безапелационно преимущество от 10% пред идващия, сме длъжни да предложим разновидности за ръководство ". Това разгласи...
Бонус бисер от тази заран: Борисов бил подготвен да командирова 10 депутати, които да гласоподават в поддръжка на кабинета на Слави в името на Нея - стабилността ",във Facebook.
Толкоз от тази заран. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР