Може ли да се направи така, че с това Народно

...
Може ли да се направи така, че с това Народно
Коментари Харесай

Карадайъ към депутатите: Посланието на народа е ясно - политиците да седнат на масата за преговори

Може ли да се направи по този начин, че с това Народно заседание да се реализира непоклатимост в ръководството и да заложим на европейското развиване на страната ни, попита той

След следващите ненужни избори през днешния ден още веднъж сме сложени пред тестване, гласоподаватели и цялото ни общество. Очакваше се и нямаше други предпоставки да е друго, а днес  е реалност.

С тези думи се обърна ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ към народните представители от парламентарната естрада.

Изборният резултат възпроизведе сходна конструкция като предходните четири Народното събрание. Обществото е с съвсем същото съмнение към всички органи и институции, комплицирано от несъответстващото от огромна част на политическите субекти. Избирателите без значение, че гласоподават за разнообразни политически сили, още веднъж са обединени в тезата, че нито една политическа групировка не би трябвало да ръководи независимо, сподели той. 

По думите му посланието на народа е ясно. " Политиците да седнат на масата за договарянията и да стартират да си приказват ", акцентира ръководителят на Движение за права и свободи, написа Епицентър.

" Ние от Движение за права и свободи приехме пресрочните избори като опция за разговор с гласоподавателите, за разговор сред политическите партии, решение на проблемите на хората и тези в страната ", заяви  Карадайъ. 

" По време на акцията, а и в този момент, доста политически субекти се занимават повече със личните си проблеми, в сравнение с с проблемите на хората. Вместо да слагат ясно преоритетите и метода за реализиране задачите в полза на обществото, те ангажират хората с безпочвена и несъстоятелна рецензия към съперниците си ",  сподели още той и попита:

" Може ли да се направи по този начин, че с това Народно заседание да се реализира непоклатимост в ръководството и да заложим на европейското развиване на страната ни. Категорияно, да. За задачата всички участници трбва да изразят подготвеност за разговор без да го трансформират в показност и несъдържателно говорене. Нека всеки очертае политиките и целите си на масата за договаряния. "  

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР