Може ли да паркирате до бившия ресторант „Фиеста“ в на

...
Може ли да паркирате до бившия ресторант „Фиеста“ в на
Коментари Харесай

Ето как да паркирате без пари на Северния плаж в Бургас

Може ли да паркирате до някогашния ресторант „ Фиеста “ в на Бургас, да отидете на плаж и да не платите нито стотинка. Оказа се, че може, но…трябва да сте такси, написа flagman.bg.

За парадоксът сигнализира бургазлия, който през днешния ден е попаднал в извънредно куриозна обстановка – от 12-те таксита, които са били там, единствено 2 са работили.

Другите били заключени, а от водачите им нямало и помен. Тънкият миг е, че в този час на паркинга няма място за велосипед, не за автомобил. През уикенда на процедура е невероятно да спреш в региона на Северния плаж, даже и да имаш положителното предпочитание да си платиш зелената зона.

За такситата обаче има обособени 12 места, до жп прелеза, сякаш за улеснение на плажуващите. Те несъмнено, че могат да ги употребяват, в случай че не са заключени, както доста постоянно се случва.

„ 11.00 ч., неделя, лято, Бургас. Зелената зона към клопките се пръска по шевовете. На паркинга до бариерата има 12 места за таксита. На 90% от тях са паркирани коли на таксиметрови водачи, които не работят през днешния ден, а са на плаж. И имат привилегията да имат безвъзмездни непокътнати за тях паркоместа “,гневи се Пламен Янев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР