Може ли да направим дългоочакваното лято още по-хубаво? Да, разбира

...
Може ли да направим дългоочакваното лято още по-хубаво? Да, разбира
Коментари Харесай

5 причини да празнуваме Коледа през юли

Може ли да създадем дълго чаканото лято още по-хубаво? Да, несъмнено, заслужаваме го! Да отпразнуваме Коледа през юли е освен съвременно, само че и доста занимателно, а в случай че още се колебаете дали да се присъедините, ето пет аргументи, които сигурно ще ви убедят.
Подаръци за всички от сърце
Кой е споделил, че можем да получаваме дарове единствено за рожден ден и Коледа? Време е да променим това и да си вземем (или да намекнем, че чакаме да ни вземат) всичко, от което се нуждаем за едно съвършено лято – било то, който по този начин или другояче няма да си купим през зимата,, с цел да съхраним и споделим летните мемоари, или качествена.
Повод за празненство
Всеки може да направи плажно празненство, само че с тематика Коледа през юли това може да стане в действителност паметно. Малко гирлянди на цъфналия зокум, слънчеви на коледния горски дух, изваден от кутията, коледни шапки, до момента в който се разхлаждаме в басейна- сигурно всичките ви другари ще приказват с месеци за това.
Синьо лято без стрес
Коледа е време за фамилията, за отмора и вкусна храна – и през юли също желаеме да им се насладим. От опит обаче знаем, че дълго чаканата учебна почивка може да се трансформира в безконечен стрес – ето за какво е отлична концепция да обявим пред семейството, че честваме Коледа през юли. Децата ще са заети да напишат своите писма до Дядо Коледа и ще се стараят да попаднат в „ положителния ” му лист, а ние можем на мира да се отдадем на четене на книги, обичано занимание, спорт или опити в кухнята. А подаръците можем да купим и на разсрочено заплащане за 10 или 20 вноски от eMAG, без напрежение за месечния ни бюджет.
Актуалната акция на eMAG
При eMAG Коледа идва два пъти - и постоянно е цялостна с вълнуващи изненади и благоприятни условия. В настоящата им акция, която е дейна до 16 юли в това число, ще открием хиляди горещи предложения в най-разнообразни категории, с които всеки ден става празник. Дали ще решим да си вземем и диспенсър за вода, с който и в най-голямата горещина ще имаме свежи артикули и студени питиета, или, с който децата да се забавляват, а с другари да следим спортните събития като че ли сме на място – тези и още доста други изкушаващи оферти ни чакат единствено на няколко клика разстояние. Допълнително ентусиазъм идва от специфичните , които са подготвили от платформата за онлайн търговия, и в които можем да намерим за всекиго по нещо.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР