Може ли близък човек от небето да ни изпрати подарък?

...
Може ли близък човек от небето да ни изпрати подарък?
Коментари Харесай

Подаръците, които ни изпращат душите на починалите ни близки

Може ли непосредствен човек от небето да ни изпрати подарък? Вероятно постоянно намирате неща, които ви припомнят за отишли си хора. Това е повече от съвпадане.

Съществуват няколко канала за връзка сред духовното измерение и нашия свят. постоянно душите на умрелите употребяват тези канали, с цел да ни кажат нещо.

Ето в каква форма са тези сигнали:

1.  Думи

Табели, графити, реклама или пътни знаци могат ненадейно да влязат в разговор с вас. Виждайки някоя дума или думи, вие си спомняте за отишъл си непосредствен човек. Тези знаци се пращат от душата му, с цел да ви помогне в придвижването по верния път.

Вашият непосредствен се грижи за вас и желае да ви помогне. Ако нещо такова се случи, когато забележите пътен знак, би трябвало да го последвате и да видите къде ще ви води. Ако е магазин, влезте в него и така нататък Тоест наложително последвайте тези знаци.

2. Пчели, пеперуди и птици

Тези благи творения на природата не са основани единствено за това да радват очите, те също по този начин ни носят обръщение от оня свят. Също както ангелите са вестители на Бога, дребните крилати създания са вестители на отишлите си хора.

Видите ли някое от тези същества, спомнете си за умрял непосредствен. По този метод ще съумеете да установите с него несъзнателна връзка и да получите обръщение. За разшифроване на посланието се постарайте вярно да анализирате мислите и страстите си в този миг.

3. Черупка от мида

Ако инцидентно откриете черупка от мида на някое нетипично за нея място, надалеч от морето, това е знак, че някой от другия свят се пробва да се свърже с вас. А в случай че черупката се намира на вашия път, то наложително я вземете и запазете, защото това е тъкмо подарък от починал непосредствен.

4. Светли кръгове върху фото фотоси

За всичко е отговорен прахът върху обектива или пък е същинско обръщение? Проверете камерата си: в случай че с нея всичко е наред и е чиста, значи това е сигнал от ваш непосредствен. По този метод желаят да ви кажат, че са до вас и ви пазят.

5. Монета

Има подобен израз – „ пари, паднали от небето “. Този израз идва от вярата, че откритата монета е същинско обръщение от отишъл си човек. Медиумите споделят, че когато човек откри монета, това е знак, че душата на този непосредствен е наоколо, пази ни, обича ни и ни цени.

6. Числа

Ако постоянно виждате едни и същи повтарящи се цифри или ред очите ви постоянно попадат цифри, които са свързани с умрелия човек (важна дата в живота му, обичано число, дата на раждане и т.н.), то той ви праща обръщение. Значението на този сигнал зависи от видените цифри. Анализирайте обстановката.

7. Музика

Ако някъде ненадейно зазвучи ария, която ви припомня за изгубения непосредствен, то това не е инцидентно. Често асоциираме музиката с съответно време и място. Така вашият непосредствен припомня за себе си.

8. Сън

Може да сънувате всичко. Все отново, в случай че насън видите отишъл си родственик, не се съмнявайте: той по този начин го е направил. Отнесете се съществено към съня и се пробвайте да откриете в него обръщение за това по какъв начин да продължите напред.

9. Пера

Разноцветните пера са много чест подарък, който ни пращат околните от отвъдното. Крилата на птиците са доста по-близо до небесата от индивида, по тази причина душите на умрелите ги употребяват като обръщение.

Ако на пътя си видите перо, вземете го, погледнете към небето, помислете за близкия си и произнесете на глас името му, в случай че не се стеснявате. По този метод той ви припомня, че се сеща за вас и ви пази от неволи.

10. Едно позвъняване на телефона

Ако телефонът ви позвъни единствено един път, това може да е сигнал. Някои хора споделят, че в продължение на доста години след загубата чуват еднократно иззвъняване. Но по-често това се случва скоро след загубата, като че ли индивидът, който скоро се е преселил на небето, ви се обажда, с цел да ви заяви, че е дошъл наред.

11. Спрял часовник

Както е известно, постоянно, когато някой умира, часовниците стопират. Или пък часовници, които до тогава са работили чудесно, ненадейно стопират на несъмнено време, което, в случай че значи нещо за вас, бъдете сигурни: това е знак, че душата на ваш непосредствен е наоколо.

Има и случаи, когато дълго време неработещи часовници внезапно стартират да вървят. И това би трябвало да се възприема като обръщение от духовния свят.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР