Може и все още да не знаем точната дата, на

...
Може и все още да не знаем точната дата, на
Коментари Харесай

Кои ще са “Войните в предстоящия Survivor 7

Може и към момента да не знаем точната дата, на която ще започва седмият сезон на Survivor, само че пък за сметка на това към този момент сме наясно с няколко детайлности към предаването.
 Survivor 7, Известни и кои ще са новите звездни участници в предаването в новия сезон през 2023 година
Кои ще са звездите в идния Survivor 7

Какво знаем към този момент за седми сезон

Като да вземем за пример тази, че то ще бъде осъществено по нов модел и ще се излъчва съвсем в действително време, като по този метод феновете ще могат да вземат интензивно присъединяване в развоя на събитията. Разбира се, те ще са тези, които ще дефинират кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и кой ще е огромният победител в края на сезона.

Освен това към този момент разбрахме и кои ще са участниците от племето " Известни ". Сега обаче към този момент са разкрити и всички " Войни ". От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, стилният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от дамите - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, актьорът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Всички те, дружно с известните си съперници, ще се сблъскат с тежки физически и душевен тествания. В Доминикана ги чакат безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, само че също и опустошителни тропически стихии, и диви животни.

Както и до момента, участниците ще се състезават за купата " Последният оживял ", както и за паричната премия от 100 000 лв.. Предаването следва да сложи двата тима в предизвикателни условия - на изолираност, самотност и лице в лице със страховете им. Целта е всеки един от участниците да покаже силата на волята и духа си, а в случай че може даже и да надскочи себе си.
 Владо Карамазов, село Загражден в Родопите и моделът, с който покоряват интернационалния конкурс на Smithsonian Magazine
Къде Владо Карамазов срещна новия си обичан модел

Заедно покоряват върховете на интернационалните състезания

Засега най-голямата изненада на седмия сезон на Survivor е, че ще се трансформира в най-дългия, предаван в миналото в България. Снимките се чака да продължат цели 90 дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР