Може и само на нас да ни се струва, но

...
Може и само на нас да ни се струва, но
Коментари Харесай

Какво не им е наред на банските на американските плувкини

Може и единствено на нас да ни се коства, само че Олимпийските игри в Токио като че ли се трансфораха в фешън подиум. Но не тъй като спортистите се обличат в някакви странни и скъпи облекла, а тъй като се приказва много за облеклата им.
 Токио 2021, немският тим по художествена гимнастика и облеклото им на Олимпийските игри
Немските гимнастички против изрязаните екипи

Жените още веднъж ликуват

И то повече, в сравнение с за самите им осъществявания в съответния спорт. Немските гимнастички дадоха звук за всичко с решението да изпълнят съчетанието си с цели трика, а не с изрязани, както е всекидневно.

Темата за оборудването още веднъж беше отворена, само че този път по малко по-различен метод. В обществените мрежи се откриха хора, на които задачите бански на плувкините от тима на Съединени американски щати не са им по усета.
 Снимка 540939

Но не тъй като са прекомерно разголени или пък противоположното. Част от спортистките носят бански в цветовете на флага на страната с много съвременен дизайн.
 Пиърс Морган, немските гиманстичките и острите мнения на журналиста към тях
Пиърс Морган против немските гимнастички

Oтново не е склонен

Някои считат, че в долната си част той е по този начин изработен, че даже без да са влизали във водата, наподобява като че ли са се подмокрили, написа Yahoo Sport Australia.

I will not rest until these women get the justice they deserve

Според потребителка в TikTok пък дизайнът на банските като цяло е доста хубав, само че тъкмо този подробност ѝ се коства нефункционален и претрупан със полов подтекст. На нас персонално пък ни се коства, че всеки вижда и открива това, което му се желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР