Може и катафалки да подкарат, коментира водещият Виктор Николаев 31-годишният

...
Може и катафалки да подкарат, коментира водещият Виктор Николаев 31-годишният
Коментари Харесай

Спипаният край Средец трафикант карал линейката дрогиран, качил мигрантите в гориста местност

Може и катафалки да подкарат, разяснява водещият Виктор Николаев

31-годишният трафикант от София, който бе заловен край Средец да транспортира 14 мигранти в колата за спешна помощ, е бил дрогиран. Той е дал позитивна проба за приложимост на амфетамини, сподели пред Нова телевизия районният прокурор на Бургас Мария Маркова. 

Тя разкри, че мигрантите са качени в колата за спешна помощ в гориста околност на черен път в региона на Малко Търново и на село Стоилово. Оттам са пътували към Кабиле, с цел да се качат на автомагистралата, посочи прокурорът. 

„ Сумата, които мигрантите показват за трафика им, варира от 3500 до 4500 евро. Каналджията се е възползвал от правото си да не дава пояснения “, добави тя.

„ В Бургаския район всекидневно задържаме групи. Водачите са от друг генезис. Установени са жители от 14 националности, които трафикират хора “, съобщи Маркова. 

„ Изненадахме се, когато каналджиите започнаха да си купуват рейсове, само че се доставиха и с кола за спешна помощ. Следва да си купят и полицейска кола “, разяснява водещата на „ Здравей, България “ Мира Иванова.

„ Може и катафалка, само че ще е единствено за вип клиенти, които могат комфортно да си легнат “, добави сътрудника й Виктор Николаев. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР