Може и да сте чували, че върху масата не бива

...
Може и да сте чували, че върху масата не бива
Коментари Харесай

Защо НИКОГА да не оставяте празна бутилка на масата? Това ще ви ШОКИРА

Може и да сте чували, че върху масата не трябва да се държи празна бутилка, до момента в който човек се храни. Дали обаче в миналото сте се питали за какво е по този начин? Смята се, че празната бутилка, оставена върху повърхността на масата, може да провокира безпаричие и мизерия.

Не е желателно и човек непрестанно да духа топлите питиета, тъй като е признато, че това може да докара до прогонването на шанса в живота му.

Според националните вярвания една празна бутилка е знак на безработица. Семействата, които не съблюдават това и я държат на масата си, непрестанно минават през компликации, инциденти и тествания.

Някои хора даже имат вяра, че в случай че празната бутилка е наоколо до жена, това значи, че напълно скоро могат да я сполетят неуспехи в персонален проект или пък здравословни проблеми. Счита се още, че този нездравословен табиет може да повлияе отрицателно и върху майчинството.

Празната бутилка се приема като леговище на злите духове. Ако тя прекара дълготрайно време върху масата, в фамилията ще се появят кавги, кавги и неразбирателства.

Няма по какъв начин да сме сигурни дали в действителност ще се случи по този начин, само че за предпочитане е да се придържате към това предписание и незабавно, щом бутилката е празна, да я хвърлите в кофата с боклуци или да я преместите на друго място.
 НИКОГА не снимайте тези неща, тъй като неприятният шанс ще ви настигне НИКОГА не снимайте тези неща, тъй като неприятният шанс ще ви настигне
Фотоапаратът и камерата на телефона са едни от нещата, които постоянно биват употребявани. Благодарение на тях човек съумява да трансформира даден...

Какви предмети още не трябва да държим върху масата за хранене? • Ножове;
Факт е, че ножовете са част от кухненската посуда и няма по какъв начин да липсват в семейството ви, само че не е желателно да ги държите на масата, в случай че не става въпрос за оня сервиз, предопределен за рязане на пържолата в чинията.
• Празни купи;
Ако салатената купа е празна, неотложно я отсервирайте. Това е симптом за беднотия и рано или късно може да ви споходи.
• Монети.
Не дръжте дребни пари върху масата, тъй като постоянно ще разполагате с нищожна сума. Ако обаче пъхнете огромна банкнота под покривката, това към този момент е друго – доста евентуално е скоро да забогатеете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР