Може и да се намираме в края на януари и

...
Може и да се намираме в края на януари и
Коментари Харесай

Облечена в 7000 живи цветя: Джей Ло спира дъха с тази прелестна визия

Може и да се намираме в края на януари и да ни сковава мраз и студ, само че една известна персона ни накара да ни стане някак пролетно. Това е латино дивата Дженифър Лопес, която ни изненада с последното си фешън решение - изумителна рокля, направена от 7000 бели розови листенца. 

Екстравагантната дреха е дело къщата за висша мода Schiaparelli, която още веднъж напомни за дълбоката си обич към трагичната, вълнуваща мода.

Модната къща дебютира своята сбирка пролет/лято 2024 година в Париж при започване на седмицата и извърши първия ред с някои от най-големите имена в света на шоубизнеса – в това число Зендая и Дженифър Лопес.
                             

За случая Джей Ло внесе романтика в хаоса, като се появи облечена от глава до пети в Schiaparelli. Суперзвездата изглеждаше необикновено в огромното си палто, покрито на всички места със свежи бели розови листенца и украсено със сребристо слънце на гърба.

„ Палто, направено от 7000 същински розови листенца, поддържани свежи и живи от захарна вода, известна още като нектар от колибри “ , написа певицата в обява в Instagram, включваща фотоси на аутфита ѝ.

Дженифър носеше изящната дреха върху рипсен бял пуловер с висока яка, декориран с копринени кремави влакна, които " пълзяха "  по нея като пипала на октопод. За долната част на тялото си тя беше заложила на непрогледен черен чорапогащник и плътен бежов колан със златисти акценти.
                             

Лопес приключи визията си с черни кадифени токчета със златни акценти начело, масивни златни обеци, сюрреалистични златни слънчеви очила и чантичка в черно, наподобяваща човешко лице.

Певицата носеше бронзов грим и дебютира с нова прическа - изящен фасул, завършен в пригладен влажен тип, с кичури коса, ограждащи лицето ѝ. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Явно Джей Ло е на флорална вълна, тъй като няколко дни по-късно се появи в друга смайваща визия. За шоуто на Elie Saab на седмицата на висшата мода в Париж в сряда тя носеше зашеметяваща маслиновозелена рокля с надълбоко деколте. Визията ѝ беше допълнена от пелерина от множество цветя в цвят лавандула.

Изпълнителката назовава новото си фешън ентусиазъм " моята епоха сърца и цветя ". Изглежда че по този метод Дженифър цели да промотира идния си албум " This Is Me Now ", който ще излезе на 16-ти февруари.

По всичко проличава, че през идващите седмици ще следим още забавни фешън попадения на Дженифър Лопес и несъмнено нямаме самообладание за това. 

Вижте тук последната поява на Дженифър Лопес по време на седмицата на висшата мода в Париж: 
 Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР