Може и да се кандидатирам за кмет на Бургас, ако

...
Може и да се кандидатирам за кмет на Бургас, ако
Коментари Харесай

Димитър Николов: Ако ме номинират, може и да се кандидатирам за кмет на Бургас

Може и да се кандидатирам за кмет на Бургас, в случай че някои от моите симпатизанти или членове на партия ГЕРБ решат да ме предлагат. Това съобщи в ефира на предаването „ Тази събота ” по bTV кметът на Бургас, Димитър Николов.
Той изясни, че ще изслуша всички причини, касаещи възможна негова номинация и в случай че те са в интерес на развиването на града, той може да се кандидатира.
По думите му Бургас е в огромна конкуренция с останалите огромни градове в България, както и в Европа. Всеки ход, който заплашва неговото развиване, може да се окаже гибелен.
Относно тематиката за африканската чума по свинете, която обхвана и област Бургас, Николов уточни, че има умъртвени към 120 свине. Те са били в обособени частни стопанства, а не в съсредоточен регион. В момента се вършат калкулации на вредите, въз основата, на които, ще бъде избрана компенсацията за стопаните.
Кметът изясни, че има спад в туристическия сезон. Според него количеството на туристите е същото по отношение на 2017 година, само че се регистрира отлив по отношение на 2018 година Според него това се дължи на геополитическите промени в последните години, при които доста туристи от Турция и Близкия Изток са били принудени да плажуват другаде.
За него е значимо по цялата верига – хотелиери, туроператори, локална власт и страна да работят дружно и да намерят гъвкави способи, с които да привлекат нови туристи.
Бургазлията показа, че през лятото рядко намира време да почива поради натовареността през дейния сезон.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР