Може и да са минали броени дни от затварянето на

...
Може и да са минали броени дни от затварянето на
Коментари Харесай

Лудогорец готви мащабна зимна селекция

Може и да са минали броени дни от затварянето на летния трансферен пазар, само че в Лудогорец към този момент имат подготвен проект за зимна селекция, която се чака да бъде огромна. В Разград не съумяха да обезпечат мечтаните от Димитър Димитров футболисти, защото, когато Херо пое отбора, съвсем всеки един от набелязаните играчи си бе намерил тим, до момента в който в този момент договарянията ще протекат най-малко два-три месеца и ще може да бъде изчистено всяко едно различие.

Очаква се през януари и февруари при " орлите " да дойдат към 4-5 нови и те ще са във всички линии - бранител, халф, крило и нападател. За сериозните планове на първенците приказва и фактът, че те към този момент гледаха онлайн румънския суперталант Денис Ман от Стяуа. Той може да играе на всеки пост в офанзива.

През лятото Лудогорец се раздели с някои съществени футболисти - Джонатан Кафу и Хосе Паломино бяха продадени за общо 11 млн. евро, а Йордан Минев отиде в Ботев (Пловдив). Отделно от това Вирджил Мисиджан е изваден от състава поради отвод да подпише нов контракт. Новите попълнения пък са единствено отбранителни играчи - вратарят Хорхе Броун, бранителят Рафаел Форстър и халфът Яцек Горалски. Заради това ще се търсят най-вече атакуващи попълнения.
Първа лига 10 кръг, неделя 24 септември  Септември (София) 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР