Може и да не знаете коя е Цвети Василева, а

...
Може и да не знаете коя е Цвети Василева, а
Коментари Харесай

Милионерска половинка: Цвети Василева показа жесток палат, половинката ѝ с Bugatti

Може и да не знаете коя е Цвети Василева, а и евентуално не знаете, само че това няма никакво значение. Мацката има над 100 хиляди почитатели в социалата мрежа, занимава се със 100 неща и е известна инфлуенсърка. Не ни е зарибила по нищо, само че и няма нищо, то не може всеки да ѝ е в таргет групата. 

Основното обаче е, че мацката е другарка на един от родните милионери - Ваньо Алексиев. Да, другари... става въпрос за доста, но доста пари.

Виж още: Обратно вкъщи: Мани от Игрите се завърна в родината, срещна се с близки

През лятото името на Ваньо се разчу из медиите, откакто се изфука с Bugatti за 5 милиона лева Алексиев е от пловдивското село Караджово. Как е спечелил милионите е тематика, която няма да преглеждаме, само че е реалност, че живее царски. Нежната му половинка пък не стопира да демонстрира придобивките и парите, с които разполага.

Виж още: И тя е Мирела, само че тя към този момент е певица на Alpha Music! Новата на Галин - копие на останалите

Наскоро влогърката показа доста забавно видео, на което не е тагнала местоположението си, само че някои подозират, че става въпрос за частния дом на милионерското семейство. Обстановката наподобява аристократична и доста тежка, а коледната декорация основава чувство за сантиментален американски филм. Разбира се, допустимо е фрагментите да са от някой безценен хотел, само че ние сме уверени, че мацката по този начин или другояче тъне в несметни благосъстояния и улеснения.

Виж още: Кои са най-досадните коледни песни и за какво са ни втръснали толкоз доста?

Иначе въпросната кола е лимитирана версия, в света има едвам 500 бройки, една от които благосъстоятелност на футболната звезда Кристиано Роналдо. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР