Може и да не знаем какво ни е подготвила новата

...
Може и да не знаем какво ни е подготвила новата
Коментари Харесай

Най-очакваните филми през 2019 г.

Може и да не знаем какво ни е подготвила новата година откъм прекарвания и триумфи, само че сносно виждаме по какъв начин се обрисува тя откъм кино заглавия. Разбира се, за цялата година ще излязат доста филми, само че ние ще спрем взор върху най-интересните. Ето и първата част, която обгръща филмите до месец юни.

 Филмите със супергерои през 2019 година
Филмите със супергерои през 2019 година

Осем кино лентата, които няма да ни оставят да скучаем

И тъй като към този момент обърнахме внимание на филмите със супергерои, те няма да попадат тук.

" Стъкления "

Ще стартираме годината с Брус Уилис, Самюъл Л. Джаксън и Джеймс Маковой , чиято композиция е просто страхотна, също както и кино лентата, в който са забъркани тримата.

" Стъкления " е непосредствено продължение на " Неуязвимият " (2000 г.) и в него ще забележим по какъв начин трима невероятни мъже се оправят с още по-необикновените си качества. И тримата се намират в психиатрична клиника, мислейки си, че имат сили, сравними с тези на супергероите от комиксите.

Тогава се появява доктор Ели Стейпъл (Сара Полсън), която счита, че може да излекува психологичните им разтройства. Това, което обаче тя не знае, е, че те може да не са заболели, а дарбите, които настояват, че имат, да са същински.

Илайджа Прайс (Самюъл Л. Джаксън) взема решение да сплоти надарените си другари, с цел да избягат и да покажат на света, че съществуват.



Премиерата на " Стъкления " е на 18 януари

" Кралицата на Шотландия "

Филмът наблюдава живота на Мария Стюарт (Сърша Ронан). Историята ѝ е в действителност завладяваща, тъй като едвам на 16 години е станала кралица на Франция.

 Марго Роби като безжалостна кралица
Марго Роби като безжалостна кралица

Излезе цялостен филмов откъс на „ Мери, кралицата на Шотландия “

Няколко години по-късно обаче овдовява и отхвърля да се омъжи наново. Вместо това се връща в родната Шотландия и взема решение претендира за трона, който ѝ се пада по право.

Но по това време Шотландия и Англия се ръководят от амбициозната Елизабет I (Марго Роби), а тя няма никакво желание да сдава властта.



Премиерата на " Кралицата на Шотландия " е на 25 януари

" Как да си дресираш змей: Тайнственият свят "

Любимата история за Хълцук, Беззъб и компания се завръща за трети път. В " Как да си дресираш змей: Тайнственият свят " те ще открият домът на драконите и ще схванат, че Беззъб не е единственият Нощен бяс.


Тайните на новия " Как да си дресираш змей "

Какви ще ги правят Хълцук и Беззъб този път

Хълцук, а и цялостен Бърк, ще бъдат сложени пред угрозата да изгубят всичките си дракони, тъй като се задава изверг, който желае да ги унищожи.



Премиерата на " Как да си дресираш змей: Тайнственият свят " е на 1 февруари

" Трафикантът "

В " Трафикантът " ще забележим огромния Клинт Истууд, който влиза в ролята на 80-годишния Ърл Стоун. Дядото е опустошен и бизнесът му е изправен пред банкрут. Това го кара да се съгласи да стане нещо като пощальон. Казваме " нещо като ", тъй като по-късно той схваща, че транспортира опиати за мексикански наркокартел.

Оказва се, че доста го бива в това и пратките стават все по-големи, финансовите му проблеми към този момент са в предишното, само че активността му притегля вниманието на сътрудник от DEA (Отдел за битка с наркотици) Колин Бейтс (Брадли Купър).



Премиерата на " Трафикантът " е на 1 февруари

" Гробище за домашни любимци "

Сменяме много внезапно тематиката и се насочваме към един филм по книга на Стивън Кинг. Д-р Луис Крийд взема решение да се реалокира дружно със фамилията си и котката, несъмнено, от огромния град в дребна провинциална къща.

Идиличният живот на фамилията обаче се прекатурва, когато Крийд открива тайнствено гробище в гората, наоколо до къщата им. Там локалните деца погребват домашните си любимци, само че мястото носи доста мощна сила. Енергия, която ще отприщи необясними феномени.



Премиерата на " Грожище за домашни любимци " е на 5 април

" Pokémon: Детектив Пикачу "

На ред е този сладурски филм, в който ще забележим Пикачу, само че ще чуем Райън Рейнолдс. В " Pokémon: Детектив Пикачу " хора и покемони ще живеят в мир и естетика, само че не всичко ще бъде без спънки.

 Detective Pikachu и Райън Рейнолдс - първи филмов откъс на кино лентата
Пикачу с Райън Рейнолдс идва по кината

Там, където хора и покемони живят дружно

Срещаме се с Тим, а него не го бива в връзката с хората. Баща му е детектив, който обаче изчезва безследно. Единствената вяра на хлапето да открие татко си е да сплоти сили с неговия сътрудник - Пикачу. Оказва се, че Тим е и единственият човек, който схваща какво му споделя жълтият покемон, до момента в който всички останали чуват само - Пика-пика.



Премиерата на " Pokémon: Детектив Пикачу " е на 10 май

" Джон Уик 3 "

Тук нещата ще загрубеят доста. В първия филм видяхме по какъв начин Киану Рийвс не се колебае да избие стотици руснаци, тъй като един доверчив малчуган умъртви последното, което беше останало от умрялата му брачна половинка - кученцето му.

 Първи взор към Киану Рийвс в
Първи взор към Киану Рийвс в " Джон Уик 3 "

Баба Яга се завръща... на кон

Във втория той продължи начинанието, като жертви паднаха освен руснаците. Наложи се обаче да престъпи един от строгите закони в гилдията на наемните убийци - да убие човек на територията на хотел " Континентал ". Той, несъмнено, изтрепа още куп хора, само че в този момент за главата му е оповестена премия, и наемни убийци от целия свят са по петите му.


Колко добре си пасват Киану Рийвс и Холи Бери в " Джон Уик 3 "

Първи общ кадър на двамата и повече информация към героинята ѝ

В " Джон Уик 3 " героят на Рийвс ще би трябвало да се крие и да се бори за живота си. Холи Бери също ще вземе присъединяване и ще бъде на негова страна, тъй като се оказва, че имат общо минало. Очакваме и първи филмов откъс.

Премиерата на " Джон Уик 3 " е на 17 май

" Аладин "

Продължаваме с тази обичана на генерации акомодация на Disney, която през 2019 година ще получи нов прочит. Историята ще бъде същата, само че през режисьорския взор на Гай Ричи. Уил Смит пък ще озвучи духа от лампата, който сбъдва стремежи.


Какви насмешки отнесе първият тийзър на " Аладин "

Стана ли Disney жертва на Танос

Дали Аладин ще успее да освободи принцеса Жасмин от тираничния Джафар, следва да разберем, само че ще би трябвало и много да изчакаме.



Премиерата на " Аладин " е на 24 май

" Годзила: Кралят на чудовищата "

2019 година ни е приготвила доста забавни заглавия, а измежду тях несъмнено е и " Годзила: Кралят на чудовищата ". Нещата тук обаче ще загрубеят много съществено, тъй като човечеството ще бъде изправено пред колапс.

Според криптозоологическата организация " Монарх ", единственият излаз от обстановката е да бъдат открити Титаните, които в миналото са властвали над Земята. Годизила още веднъж ще бъде на наша страна, само че задача му ще бъде надалеч по-сложна.

На пътя му ще се изправят Мотра, Родан и триглавия крал Гидора . Отсега знаем, че доста градове ще бъдат унищожени, само че дали Годзила ще успее да избави човечеството.



Премиерата на " Годзила: Кралят на чудовищата " е на 31 май

" Мъже в черно: Глобална опасност "

Достигнахме средата на 2019 година, където от засада ни дебне подготвяния spin-off (филм, произлизащ от към този момент действителен, който подчертава върху разнообразни аспекти) на " Мъже в черно ".

Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth) на Дек 7, 2018 в 6:29 PST

В " Мъже в черно: Глобална опасност " Крис Хемсуърт и Теса Томпсън ще влязав в основните функции. Лиъм Нийсън също ще бъде сътрудник в черен костюм, само че към момента не знаем каква ще бъде ролята на Ребека Фъргюсън .


Първи филмов откъс на новите " Мъже в черно "

Направо ни отвяха главите

Томпсън и Хемсуърт са Агент М и Агент Х, които ще би трябвало да предотвратят нахлуване над Земята и хората. Много добре им се получава, а филмовият откъс го удостоверява.



Премиерата на " Мъже в черно: Глобална опасност " е на 21 юни

" Играта на играчките: Пътешествието "

Четврътрият филм идва, с цел да разбуни духовете от детсвото и да накара доста деца, а измежду тях и пораснали, да се ухилен.

Уди постоянно е знаел, че би трябвало да пази детето, на което принадлежи, само че Анди към този момент е огромен и се намира в стаята на друго дете - Бони. Там той ще се запознае с доста нови играчки, измежду които и един нов и много чудноват воин - Форки.

Заглавието на кино лентата не е по никакъв начин инцидентно, тъй като Уди и компания ще подхващат пътешестване, което ще им покаже какъв брой огромен е светът.



Премиерата на " Играта на играчките: Пътешествието " е на 28 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР