“ може и да не предложат правителство на малцинството, ако

...
“ може и да не предложат правителство на малцинството, ако
Коментари Харесай

Заради хартиената бюлетина: ПП може да не предложи кабинет с втория мандат


„ “ може и да не предложат държавно управление на малцинството, в случай че вземат втория мандат. Причината връщането на .

" Това ни е ясна гаранция, която ние изискахме! Няма по какъв начин ние да предложим нещо, като първата гаранция, те просто я хвърлят в боклука, като невалидна бюлетина ", съобщи.

„ “ упрекнаха и някогашните си сътрудници от, че вместо да прегледат личното си предложение за обезщетения за тока за дребния и междинния бизнес, предпочели Изборния кодекс.

„ Малко е лицемерно това изказване, тъй като, в случай че депутатите от " " не бавят Изборния кодекс, той доста бързо ще мине “, разяснява.

От „ “ приканиха за успокоение.

„ Ние би трябвало да обсъдим всички аспекти за опцията да се развие втория мандат и едвам тогава да се взима решение дали той да бъде осъществен или не, тъй като на страната й би трябвало ръководство “, означи.

От не се изненадаха от позицията на „ “.

„ Тези пояснения за правене на държавно управление на малцинството с втория мандат на малцинството, те постоянно са били подправени и са работили за това час по-скоро този парламент да завърши и да се върви на избори. Ние сме подготвени с всичко, имаме и стратегия, и кабинет “, сподели Тома Биков, народен представител от -СДС.

Президентът още не е оповестил по кое време ще връчи първия изследователски мандат. Ако той не се случи по право и по закон, се пада на вторите в изборите – " ", а в случай че не се осъществя, отива при третите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР