Може и да имаше доста критики към първите два филма

...
Може и да имаше доста критики към първите два филма
Коментари Харесай

Изненадващият избор за режисьор на третия филм за Венъм

Може и да имаше много рецензии към първите два кино лентата за Венъм, само че макар тях те някак съумяха да се показват сносно в бокс офиса.
 Том Харди,
Какво разкри Том Харди за " Венъм 3 "

Актьорът този път ще е с още по-голям принос

" Венъм " (2018 г.) отхапа много огромно парче от него - цели 856 милиона $ в международен мащаб. " Венъм 2: Време е за Карнидж " бе малко по-скромен с 506 милиона $. Знаеше се, че ще има и трети филм, тъй като още преди няколко години стана ясно, че Том Харди е подписал контракт за най-малко три кино лентата.

Но по този начин и не можа да се откри един режисьор, който да поеме отговорността за трилогията. Първият бе режисиран от Рубен Флайшър, а вторият от Анди Съркис. И тъй като по сюжета на третия филм към този момент се работи, имаше огромната въпросителна кой ли ще бъде идващият.

Е, това към този момент е ясно и не е някое известно име, а Кели Марсел . Марсел бе измежду сценаристите на първите два кино лентата, като същото важи и за третия, върху който работи интензивно с Том Харди. Сюжетът и сюжетът ще бъде написан от двамата, като те ще влязат и в ролята на продуценти.

Според Deadline, Харди и Марсел постоянно са били на една и съща вълна, когато става дума за оформянето на историята на Венъм, по тази причина в този момент са решили, че точно тя е най-подходящият избор за режисьор. Към момента не са известни никакви детайлности към третия филм.
 Том Харди, джиу джицу и успеха на артиста в шампионата в Милтън Кейнс
Том Харди още веднъж е на върха

Да си номер едно освен на кино

Но един взор към профила на Кели Марсел в IMDb демонстрира, че досега тя няма никакъв опит в режисирането на филми. За сметка на това е написала сюжета на " Петдесет нюанса сиво " (2015 г.) и е оставила своя изобретателен отпечатък върху историята на " Круела " (2021 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР