Може и да има промени в НФСБ - предстои политически

...
Може и да има промени в НФСБ - предстои политически
Коментари Харесай

Симеонов обяви бъдещето на НФСБ и „Обединени патриоти

Може и да има промени в НФСБ - следва политически съвет, на който ще вършим оценка на изборите и разбор на неприятните резултати. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред публицисти в Народното събрание.

Той уточни, че връзките в „ Обединени патриоти “ са такива, каквито са били до момента.

Попитан дали има раздори в обединението и дали от партията му ще желаят оставката на Волен Сидеров, той отговори: „ Минаха изборите, търсите отново някакъв скандал. Няма скандал. Няма да разясня моите сътрудници, както не съм ги коментирал две години и половина “.

Той уточни, че връзките в „ Обединени патриоти “ ще се разискват в съдружен формат.

На въпрос дали триумфът на Вътрешна македонска революционна организация го смущава, или стимулира, Симеонов съобщи, че резултатът нито го смущава, нито го стимулира. „ Успехът на Вътрешна македонска революционна организация си е триумф на Вътрешна македонска революционна организация, за което ги приветствам “, сподели той, представен от Фокус.

Симеонов уточни, че от страна на НФСБ акцията е била правилна.

Попитан дали ще има промени в партията след резултатите на евровота, Симеонов уточни, че може и да има такива. „ Предстои политически съвет на партията. Ще вършим оценка на изборите, ще вършим разбор на неприятните резултати. Те са такива “, разяснява още Симеонов, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР